Rüyasından sonra kendine mezar yeri satın aldı, başında dua etti

Rüyasından sonra kendine mezar yeri satın aldı, başında dua etti

Gördüğü rüyadan sonra, kendisine mezar yeri satın alan Adem Karagülle, bir de mezar taşı yaptırdı. Doğum tarihinin yazılı olduğu mezar taşında ölüm tarihi boş bırakıldı. Karagülle, mezar yerinin başında daha sonra dua etti.

Düzce'de yaşayan 84 yaşındaki Adem Karagülle, gördüğü rüya sonrası kendisine mezar yeri satın aldı. Karagülle, satın aldığı mezar yerine bir de doğun tarihinin yazdığı mezar taşı yaptırdı.

Karagülle, "Bir gece rüyamda cama birisi tıkladı. Berat Kandili'nden bir gece sonrasıydı. 'Kalk burada ne yatıyorsun, git mezar taşını yaptırsana' dedi. Ben de bunun üzerine etkilenip kendi mezar taşımı yaptırdım" dedi.

'ÖLÜM TARİHİ BOŞ BIRAKILDI'

84 yaşındaki Adem Karagülle gördüğü rüya sonrası kendisine mezar yeri satın alıp, mezar taşını yaptırdı. Mezar taşında Karagülle'nin doğum tarihi yazarken, ölüm tarihi ise boş bırakıldı. Çam ağacındaki ahşap kulübeyi 2020’de yaptığını belirten Karagülle, “Mezar taşını bir gece gördüğüm rüyanın ardından yaptırdım. Bir gece rüyamda cama birisi tıkladı. Berat Kandili'nden bir gece sonrasıydı. 'Kalk burada ne yatıyorsun, git mezar taşını yaptırsana' dedi. Ben de bunun üzerine etkilenip kendi mezar taşımı yaptırdım" ifadelerini kullandı.

Adem Karagülle, kendisi için yaptırdığı mezar yerinin başında daha sonra dua etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN