Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan takipçisine hakaret davası

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan takipçisine hakaret davası

Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Kıvılcım karakteriyle başı belada! Oynadığı Kıvılcım karakteriyle son günlerde çok konuşulan Evrim Alasya, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine hakaret eden bir takipçisinden davacı oldu.

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakterine ilişkin takipçisiyle yaşadığı tartışma gündeme geldi.

Alasya, takipçisinin kendisi hakkında yaptığı suçlamalara yanıt verdi. İlk olarak takipçisinin suçlayıcı yorumuna "Sen benden daha hakimsin sen anlat" şeklinde yanıt verdi.

Ancak takipçisinin suçlamalarına devam etmesi üzerine Alasya, "Bana gördüğünü anlat duyduğunu değil! Ne güzel dünyanız var sizin duydum yazayım! Bana ispatlarınla gel kime vurmuşum yoksa mahkemede görüşeceğiz!" diyerek dava açacağını belirtti.

"DAVACI OLDU"

Takipçisinin 3 yıl önce kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları tekrarlaması üzerine Alasya, bir kanıt olmadan kendisine iftira atıldığını belirterek kendisi de isterse aklına gelen herhangi bir şeyi yazabileceğini belirterek "Seninle ilgili de sapık olduğunu duydum ben öyle söyleniyor yani?" diyerek yanıt verdi.

Bu tartışma sosyal medyada geniş yankı buldu. Evrim Alasya daha önce de bir takipçisi ile tartışmaya girmiş ve ardından dava açmıştı.

1.webp

3.webp

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran başarılı bir oyuncudur. Dizide, Kıvılcım karakteriyle gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca, Evrim Alasya'nın oyunculuk kariyeri 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Kendisi aynı zamanda İzmir doğumludur ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Bu olayın ardından sosyal medya kullanıcıları da tartışmaya katılarak çeşitli yorumlarda bulunmuştur.

Daha önce Güneşin Kızları ve Kırmızı Oda gibi yapımlarda da yer almıştır. Günümüzde Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla dikkat çekmektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Kızılcık Şerbeti, Show TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören bir dram dizisidir. Kızılcık Şerbeti, Türkiye'de cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerde büyük ilgi gören bir dizidir. Dizinin son bölümleri ve karakterlerinin yaşadığı olaylar izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. Dizinin reytinglerdeki başarısı ve sosyal medyadaki ilgisi dikkat çekmektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Duygu Gün, Mjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazolu Karako, Emrah Altıntoprak, Feray Darc, Selin Türkmen, Özlem Akar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz gibi isimler yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN