'Kızılcık Şerbeti'ne Cemal geliyor: Fırat Çelik kadroda

'Kızılcık Şerbeti'ne Cemal geliyor: Fırat Çelik kadroda

Başarılı oyuncu Fırat Çelik, Show TV'de yayınlanan ve izleyiciden büyük ilgi gören "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonuna dahil oldu. Fırat Çelik, dizide "Cemal" adında gizemli bir karaktere hayat verecek. Cemal'in gelişi, Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) hayatında yeni bir sayfa açacak ve hikayeye heyecan katacak.

Show TV'de izleyiciden büyük ilgi gören "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonuna bomba bir transfer gerçekleşti. Başarılı oyuncu Fırat Çelik, dizinin kadrosuna dahil olarak izleyicileri heyecanlandırdı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, daha önce Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'in kadroya dahil olduğu dizide, Fırat Çelik "Cemal" adında gizemli bir karaktere hayat verecek. Yayın evi sahibi olan Cemal'in gelişi, Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) hayatında yeni bir sayfa açacak ve hikayeye heyecan katacak.

Fırat Çelik'in diziye dahil olmasıyla birlikte "Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN