Keskin gözlüler bile elendi! Gizli çanı 5 saniyede bulan doktor kapısından geçmiyor

Keskin gözlüler bile elendi! Gizli çanı 5 saniyede bulan doktor kapısından geçmiyor

Vücudumuzu çalıştırırken aynı zamanda beynimizi de çalıştırmak gerekiyor. İşte şimdi beyin jimnastiği yapma zamanı. Görsel nesneler ile birlikte beyninizi harekete geçirebilir zihninizin erişilmez noktalarına ulaşabilirsiniz. Görselde yer alan gizli çanı bulmak için sadece 5 saniyeniz bulunuyor.

Optik yanılsamalar beynimizin nesneleri algılama biçimini zorlarken büyüleyici ve şaşırtıcı görüntüler ortaya çıkartmaktadır. Şekil değiştiren görseller görsel algınızı farklı bir şekilde ortaya çıkartmaktadır. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar psikanaliz alanında da önemli bir yere sahiptir. Görselde bir adam ve bir çocuk yer alırken içerisinde bir de gizli çam bulunuyor. 5 saniyede gizli çanı bulabilen kişi sayısı ise bir elin parmağını geçmiyor. Gelin hep birlikte gizli çanı bulalım.

GİZLİ ÇANA ODAKLANIN

Görsel içerisinde gizlenmiş 1 adet çan bulunurken bunu bulmak beklendiği kadar kolay olmuyor. 5 saniyelik süre içerisinde gizli çanı bulan kişiler ise süper zeki çıkıyor. Görsel içerisinde gizlenen çam nerede duruyor? 5 saniyenizi ayarladıysanız hep birlikte teste geçelim.

1…

2…

3…

4…

5…

Testin sonuna geldik. Eğer hala yanıtı bulamadıysanız aşağıda cevabı sizlerle paylaşıyor olacağız.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN