İstediklerinizi hedefleyin, sahip olduklarınızın da tadını çıkarın! Koç, akrep ve kovalar... 29 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

İstediklerinizi hedefleyin, sahip olduklarınızın da tadını çıkarın! Koç, akrep ve kovalar... 29 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Hayalini kurduğunuz şeyi mi seviyorsunuz, yoksa zaten sahip olduğunuz şeyi mi? Çoğu insan için muhtemelen her ikisi de biraz geçerlidir. Bu durum sağlıklı olabilir çünkü gelecekte ulaşabileceğiniz güzel bir hayal için çabalarken her gün mutluluğu bulabileceğiniz anlamına gelir.

29 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hiç kimse sizi çılgına çeviren birine karşı sabırsızlığınızı sorgulayamaz. Zor bir insanla ve sinir bozucu bir durumla zaten çok uzun süredir uğraşıyorsunuz ve bir evliya bile aynı şeye daha fazla katlanmakta zorlanacaktır. Ancak, bu durumdan beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalı ve bunun sizi sakin ve sabırlı olmaya motive etmesine izin vermelisiniz. Ancak bu şekilde beklediğiniz yanıtları alabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Her gün yeterli miktarda su içmek sağlıklıdır. Bu cildiniz, sindiriminiz ve daha pek çok şey için harikadır. Ancak çok fazla su içmek tehlikeli olabilir. Sodyum seviyenizin sağlıksız seviyelere düşmesine neden olabilir ve sizi hasta edebilir. Hayatta bunun gibi pek çok şey vardır. Aslında, şu anda uğraştığınız biri düşük dozajlarda harikadır, ancak bu kişinin etrafında çok fazla zaman geçirmek, davranışları veya olumsuzlukları nedeniyle stres ve endişe yaratabilir. Herkesin iyi nitelikleri vardır, ancak bazı özelliklerin fazlası sizi aşağı çekebilir. Sınırınızın ne olduğunu bilin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi çaresiz kaldığında, ondan faydalanılması daha olasıdır. İçi dışı bir olmak, eldeki kozu ve pazarlık yapma kabiliyetini kaybettirir. Şu anda sizi oldukça çaresiz hissettiren bir şey var. Bu sizi sadece daha zayıf ve istediğiniz bir şeyi elde etmek için daha fazla bedel ödemeye ya da yapmanız gerekenden daha fazlasını yapmaya daha istekli göstermekle kalmayacak, aynı zamanda duygusal olarak da zayıflatacaktır. İstediğiniz şeyle ilgili fikrinizi gevşetmeyi deneyin ve başka seçenekler düşünün. Bazen vazgeçmek sizi daha güçlü kılar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Çok istediğiniz bir şeyi elde etmek için küçük bir tavizin büyük bir fark yaratabileceğini zaten biliyor olabilirsiniz. Evet, bir şeylerden vazgeçmeniz gerekecek ama bu gerçekten küçük bir şey. Bu konuda inat etmeye devam ederseniz istediğinizi asla elde edemeyebilirsiniz. Olayın sadece bu boyutunu değil, tamamını düşünmeye çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Tedirgin edici bir olayı, olaya neden olan kişiye bağırarak ya da kızarak yatıştırmaya çalışıyor olabilirsiniz. Belki de yeterince sinirlenirseniz karşı tarafın aniden sakinleşeceğini düşünüyorsunuz. Aslında bu şekilde daha fazla soruna ve düşmanlığa neden olabilirsiniz. Sessiz ve sakin kalmaya çalışın. Mantığın sesi olmaya çalışın. Huzurlu bir yüz ifadesi sergilemeye çalışın. Uyumlu kalabilirseniz olayı sakince çözebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Büyük ya da küçük, yaklaşan bir buluşma sizi tanışmanız gereken biriyle bir araya getirebilir. Başlangıçta bahaneler uydurup katılmamak isteyebilirsiniz, ancak mutlaka gitmelisiniz. Bu ister arkadaşlarınızla basit bir öğle yemeği, ister büyük ve kapsamlı bir etkinlik olsun, başka türlü tanışma fırsatı bulamayacağınız birini tanıma şansını size verecektir. Bu tanışıklığın faydası kişisel ya da işle ilgili olabilir ama sonuçta hayatınızı zenginleştirecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayalini kurduğunuz şeyi mi seviyorsunuz, yoksa zaten sahip olduğunuz şeyi mi? Çoğu insan için muhtemelen her ikisi de biraz geçerlidir. Bu durum sağlıklı olabilir çünkü gelecekte ulaşabileceğiniz güzel bir hayal için çabalarken her gün mutluluğu bulabileceğiniz anlamına gelir. Ancak bir şeylerin olmasını istediğiniz gibi olmasına bu kadar kafayı taktığınızda, hayatınızdaki bazı şeylerin zaten ne kadar harika olduğu hissini kaybedebilirsiniz. Bugün bu konuda hangi noktada olduğunuzu değerlendirmeye çalışın. İstediklerinizi hedefleyin ama sahip olduklarınızın da tadını çıkarın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu sizin için yoğun ama keyifli bir gün olabilir. Bugünün kritik noktaları komplikasyonlar, gecikmeler, sorunlar ve zor insanlarla nasıl başa çıktığınız olacak. Kulağa bir sorun yığını önünüzde duruyormuş gibi gelebilir, ancak bunu önemli bir fırsat olarak görmelisiniz. Karşılaştığınız her ikilem, zorlukların arasına serpiştirilmiş faydalara sahiptir ve eğer onları aradığınızda mutlaka bulacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Söyleyecek önemli bir şeyiniz olduğunda, genellikle çok açık konuşursunuz. Böyle durumlarda temkinli davranan biri değilsiniz. Doğruyu söylemeye ve olayları pratik bir şekilde ele almanın gerekliliğine inanıyorsunuz. Bazılarına göre bu patavatsızlıktır, bazıları içinse incitici. Ancak bu, sizin hassas olmadığınız anlamına gelmiyor. Sadece iki nokta arasındaki en kısa mesafenin dosdoğru yaklaşım olduğuna inanıyorsunuz. Ancak bu her zaman doğru olmaz. Mevcut durumda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Söylemeniz gerekenleri ifade ederken nazik ve düşünceli olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda çok sayıda harika fikriniz var ve her birine girişmek için sabırsızlanıyorsunuz. Ancak, hızınızı ayarlamanız gerekiyor. Aynı anda birçok farklı şey yapmaya çalışarak kendinizi yıpratırsanız fikirlerinizin hiçbirine hak ettiği zamanı ve ilgiyi gösteremezsiniz. İlk başta, her bir fikri makul ve değerli olup olmadığı konusunda tartın. Sonra hangisine başlayacağınıza karar verin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Karar vermemek aslında bir nevi karar vermektir. Başka bir deyişle, bir seçim yapmayı reddederseniz veya bir kararı çok uzun süre ertelerseniz, karar bir düzeyde zaten verilmiş olacaktır. Şimdi sizin için önemli olan ve geleceğiniz için çok önemli olacak bir şeyle uğraştığınız için, ne yapmanız gerektiğine karar vermeniz çok önemlidir, aksi takdirde etkinizin en azından bir kısmını kaybedersiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir şeyleri yoluna koyabilmek için kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Bu bir ilişki olabilir ya da her gün stres yaşamanıza neden olan bir durum olabilir. Muhtemelen sürekli bunun üzerinde duruyorsunuz ve sonuç sürekli bir endişe hali. Bir süreliğine bunu düşünmeyi bırakarak rahatlamanız gerekiyor. Bir şeye çok yakın olduğunuzda, onu doğru açıdan görmek daha zor olabilir. Olaydan yeterince uzaklaşırsanız büyük resim ortaya çıkmaya başlayacak ve siz de bunu çözeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN