Ankara’da öğrenci olmak çok kolay! ABB ücretsiz hizmete doymuyor: Üniversitenin dibinde bir tane daha…

Ankara’da öğrenci olmak çok kolay! ABB ücretsiz hizmete doymuyor: Üniversitenin dibinde bir tane daha…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), öğrencilere tam destek olmaya devam ediyor. Belediye tarafından sağlanan imkanlar, Ankara’da öğrenci olmak çok kolay dedirtirken o merkezden üniversitenin dibinde bir tane daha açıldı. İşte, öğrencilerin hayatını kolaylaştıran hizmetin detayları…

Öğrencilerin başarıya ulaşmak için adım adım ilerlediği yolda bir basamak daha eklemeyi hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ücretsiz giysi yıkama merkezleriyle desteklerini sürdürüyor. Ankara'nın dört bir yanında hizmet sunan ABB, yeni bir giysi yıkama merkezini Emniyet Mahallesi'nde açtı. Bu hizmet, öğrenciler arasında büyük bir memnuniyet yarattı.

abb-ogrencilere-ucretsiz-giysi-yikama-merkezi-hizmeti-1.jpg

EK MALİYETLER OLMADAN HİZMETTEN FAYDALANMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı yeni ücretsiz giysi yıkama merkezi Kurtuluş, Beşevler ve Araplar'dan sonra Emniyet Mahallesi'nde faaliyete geçti. Öğrenciler, bu merkezde kıyafetlerini tertemiz ve hijyenik bir ortamda yıkayabilecek. Merkezde deterjan ücreti veya ütü parası gibi ek maliyetler bulunmuyor.

abb-ogrencilere-ucretsiz-giysi-yikama-merkezi-hizmeti-2.jpg

ÇAMAŞIR YIKAMA MERKEZİ HANGİ SAATLERDE HİZMET VERİYOR?

Öğrenciler, giysilerini yıkatmak için Emniyet Mahallesi, Atasoy Sokak No: 7/A adresindeki yeni giysi yıkama merkezine başvurabilirler. Merkez, hafta sonları saat 12.00-13.00 arası kapalı olacak, bunun dışında haftanın 7 günü 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

abb-ogrencilere-ucretsiz-giysi-yikama-merkezi-hizmeti-3.jpg

ABB'nin bu ücretsiz hizmeti, öğrencilere büyük bir kolaylık sağlarken, başarı yolundaki adımlarını desteklemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN