İki ayı ve kirpi resmi arasındaki 5 gizli farkı 15 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

İki ayı ve kirpi resmi arasındaki 5 gizli farkı 15 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

Farkı bulun: İki ayı ve kirpi resmi arasında 5 fark vardır. 15 saniyede tüm farklılıkları görecek kadar akıllı mısınız? Şimdi dene.

Farkı bul oyunu, birbirine benzeyen iki resmin yan yana yerleştirileceği popüler bir aktivitedir. Yarışma, katılımcılar verilen süre içinde iki resim arasındaki tüm farkları fark ettiğinde başarılı bir şekilde tamamlanır. Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında popüler bir aktivite şeklidir ve problemi çözmek için mevcut olan sınırlı süre, aktiviteyi rekabetçi olduğu kadar eğlenceli hale getirir.

Bu aktivite, bireysel olarak veya gruplar halinde denenebilir ve zihinsel çevikliği ve genel beyin fonksiyonunu iyileştirmek için günlük rutinlere kolayca dahil edilebilir. Ne kadar iyi bir gözlemci olduğunuzu görmek ister misiniz? O zaman sadece 15 saniyede, aşağıdaki iki resim arasındaki 5 farkı bulabilecek misiniz bir bakın!

1-001.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, yan yana iki ayı ve kirpi görüntüsünün görülebildiği bir orman manzarasını gösteriyor. İki resim benzer gibi görünse de aralarında 5 fark var ve aralarındaki tüm farkları bulmak için 15 saniyeniz var.

Bu zorluğun üstesinden gelmenin en iyi yolu, resimlere dikkat etmek ve aralarındaki farkları not etmektir. Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olsa da, diğerleri biraz zorlayıcı olabilir. Kaç fark gördünüz?

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

Resme bakın ve dikkatinizi çeken farklılıkları not etmeye çalışın. Acele edin, zaman geçiyor. Çok yakında zaman sona erecek. Çözümleri makalenin sonunda sunacağımız için endişelenmeyin.

İyi gözlem becerisine sahip bireyler, zaman sınırı içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilir. Bu aktivite, mantıklı ve analitik düşünmeyi teşvik edecek beyin için uygun bir egzersiz görevi görür. Katılımcılar önce çözümleri kontrol etme dürtüsüne direnmelidir. Meydan okuma için son birkaç saniye kaldı.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? İki resim arasındaki farkları merak mı ediyorsunuz? O zaman, aşağıdaki çözüme göz atın. İki resim arasındaki farklar şunlardır:

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN