Fenomen Danla Biliç yeni aşka yelken açtı! Rapçi’den sonra milli futbolcu: Bu aşk çok konuşulacak

Fenomen Danla Biliç yeni aşka yelken açtı! Rapçi’den sonra milli futbolcu: Bu aşk çok konuşulacak

Makyaj videolarıyla ünlenen Danla Biliç, yeni aşkıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son ilişkisinden sonra bir süredir yalnız kalmayı tercih eden ünlü isim milli takım oyuncusuyla birlikte görüntülendi. İşte taze aşktan ilk haberler…

Sosyal medya fenomenleri arasında en çok konuşulan isimlerden biri hiç şüphesiz ki Danla Biliç oluyor. Hem paylaşımlarıyla hem enerjik hayatıyla hem de ilişkileriyle sık sık magazin gündemine gelen ünlü isim bir süredir aşk hayatıyla ön plana çıkmıyordu. Rapçi Çakal ile olan ilişkisinin sonlanmasının ardından şimdi de milli futbolcu ile görüntülendi.

yeni-proje-20.jpg

DANLA BİLİÇ YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Ünlü makyaj fenomeni Danla Biliç, özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Bir süredir yalnız olan Biliç, son zamanlarda milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşamaya başladı.

Danla Biliç, daha önce rapçi Çakal ile ilişki yaşamış ancak geçtiğimiz aylarda bu ilişkiyi sonlandırmıştı. Fenomen, özel hayatındaki bu yeni dönüşümle takipçilerini şaşırttı.

capture-20240722162912729.jpg

BELGRAD'DA ROMANTİK BULUŞMA

Biliç ve Alemdar, ilişkilerini gizli tutmayı tercih ederken, geçtiğimiz günlerde baş başa Belgrad'da görüntülendiler. Çift, henüz ilişkileri hakkında resmi bir açıklama yapmazken, takipçileri arasında heyecan yarattı.

Danla Biliç'in yeni aşkı Doğan Alemdar, sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük ilgi görmeye devam ediyor. İkili, ilişkileriyle ilgili detayları paylaşmayı henüz tercih etmese de, takipçileri ilişkilerine dair merakla beklemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN