Çay üreticileri dikkat, yarın yeni sisteme geçiliyor! Çaykur duyurdu: Alımlar artık böyle yapılacak

Çay üreticileri dikkat, yarın yeni sisteme geçiliyor! Çaykur duyurdu: Alımlar artık böyle yapılacak

Binlerce çay üreticisini yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Çaykur tarafından yapılan duyuruya göre artık çay alımlarının sistemi değişti. İşte yeni sistemin detayları…

7 Eylül Cumartesi itibarıyla yaş çay alımlarında randevulu sisteme geçilecek. ÇAYKUR'dan yapılan açıklamada, üreticilerin bu yeni sisteme uyum göstermeleri gerektiği vurgulandı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar…

yeni-proje-10.jpg

ÇAYKUR’DAN KRİTİK DUYURU: RANDEVULU ALIM SİSTEMİ BAŞLIYOR

Çay üreticileri için önemli bir gelişme yaşandı. ÇAYKUR, 7 Eylül Cumartesi gününden itibaren yaş çay alımlarında randevulu sisteme geçileceğini açıkladı. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, 15 Ağustos'ta başlayan üçüncü sürgün yaş çay alımları, kapasite sınırlarını aştı ve bu sebeple yeni bir düzenleme yapıldı.

yeni-proje-11.jpg

YENİ SİSTEMLE ÇAY ALIMLARI DAHA DÜZENLİ OLACAK

ÇAYKUR'un açıklamasında, "Üretim, personel ve donanım imkanlarını en üst seviyeye çıkardık. Üreticilerimizin ürünlerini en iyi şekilde alıp işlemek için yoğun bir çaba içindeyiz. Bu çerçevede, 7 Eylül'den itibaren randevulu alım sistemine geçiyoruz. Tüm yaş çay fabrikalarımız gerekli planlamaları yapmış olup, üreticilerimize duyuracaklar" denildi.

yeni-proje-12.jpg

ÜRETİCİLER İÇİN BİLGİLENDİRME VE UYARILAR

Açıklamada, 2024 yılı yaş çay döneminin sonlarına yaklaşıldığı belirtilerek, üreticilerin ürünlerinin ve değerlerinin ÇAYKUR'un garantisi altında olduğu ifade edildi. ÇAYKUR, üreticilere bahçelerinde ürünlerin bekletilmesinin en uygun çözüm olduğunu hatırlatarak, "Yeni programa uyulması durumunda süreci en az zarar ile atlatabileceğiz" dedi.

Üreticiler, yaş çaylarını randevulu sisteme göre teslim etmeleri gerektiğini ve detaylı bilgilerin en kısa sürede kendilerine iletileceğini unutmamalıdır. Bu yeni sistemin uygulanması, çay alımlarında düzeni sağlamayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN