Dilan Polat’ın sosyal medyaya dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu! Beklenmedik yanıt geldi: Kimi sevinecek kimi üzülecek

Dilan Polat’ın tahliyesinin ardından takipçilerinin merakla beklediği soruya yanıt geldi. Dilan Polat sosyal medyaya geri dönecek mi? Kimi üzülecek kimi sevinecek! Ünlü isimden beklenmedik yanıt...

Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından takipçileri merakla paylaşım yapacağı günü bekledi. 'Dilan Polat tekrar dönecek mi?' soruları döndü durdu. Konuya ünlü isim açıklık getirdi. Polat'ın yanıtı kimilerini mutluluktan dört köşe edecek, kimini kahredecek...

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın davasında önemli bir gelişme yaşandı. Bugün, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi. Kararın ardından Dilan Polat, ailesi ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte Engin Polat’ı karşılamak için Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’na gitti.

DİLAN POLAT SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDECEK Mİ?

Gazeteci Emrullah Erdinç’in, “Eski, görgüsüz paylaşımlarınıza devam edecek misiniz?” sorusuna Dilan Polat, pişmanlığını dile getirerek, "Bir daha asla öyle bir şey olmayacak. Sosyal medya kullanırken de çok dikkatli kullanacağım. Çok fazla şubem var benim. Hepsi sağ olsun bu süreçte ayakta durdular. Bir sürü ekmek yiyen insan var. Ama sosyal medyayı asla eski gibi kullanmayacağım" dedi.

Tahliye kararının ardından büyük bir sevinç yaşayan Dilan Polat, "Türk adaletine çok teşekkür ediyorum. Sonunda tecelli etti. 10 aydır bütün aile birbirinden ayrıydı. Artık kavuştuk. Bugün tamamen kavuşma günü, tamamlandığımız bir gün. Çok mutluyum ailemiz tekrar bir araya geliyor. Sürpriz oldu. Dün biraz endişeliydim. Çok dua ettim" şeklinde duygularını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN