Son dakika... Narin soruşturmasının seyrini değiştirecek ihbar! Jandarma ihbarı alır almaz apar topar oraya koştu

Son dakika... Narin soruşturmasının seyrini değiştirecek ihbar! Jandarma ihbarı alır almaz apar topar oraya koştu

Son dakika gelişmesi! Diyarbakır'da kaybolan Narin soruşturmasında seyri değiştirecek ihbar! Jandarmaya gelen ihbar, ekipleri apar topar harekete geçirdi...

Edinilen son dakika bilgisine göre... Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, jandarmaya gelen yeni bir ihbar ekipleri harekete geçirdi. Narin’in kaybolmasının üzerinden 17 gün geçtikten sonra, olayın seyrini değiştirebilecek bir ihbar üzerine Eğertutmaz Deresi'nde geniş çaplı arama başlatıldı.

YENİ ARAMA BÖLGESİ: EĞERTUTMAZ DERESİ

Narin olayında yeni gelişme! Yeni DNA bulgusuna rastlandı

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen özel bir ekip, Tavşantepe Köyü’ne 5 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nde arama çalışması başlattı. 50 kişilik uzman ekip, dedektör köpeklerle birlikte bölgeyi didik didik ararken, sualtı ekipleri de derede detaylı incelemeler yapıyor. Narin'in kaybolduğu günden bu yana ilk kez bu bölgede arama yapılması, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek yeni bulgulara ulaşma ihtimalini artırıyor.

AMCANIN TUTUKLULUĞU TARTIŞMA KONUSU

İşte Narin'in amcasını tutuklatan korkunç beş iddia! 8 yaşındaki Narin hala bulunamadı

Narin’in kaybolmasıyla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada bugüne kadar 60’tan fazla kişinin ifadesine başvuruldu. Soruşturma kapsamında Narin’in amcası S.G., "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla 4 gün önce tutuklanmıştı. Ancak Güran Ailesi, amcanın suçsuz olduğuna inanıyor ve serbest bırakılmasını talep ediyor.

Gelen yeni ihbar ve Eğertutmaz Deresi'nde başlatılan arama çalışmaları, Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada kritik bir aşamaya geçildiğini gösteriyor. Gözler, bu yeni aramalardan çıkacak sonuçlarda ve amcanın tutukluluğuyla ilgili yapılacak itirazda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN