Belediyeden binlerce öğrenciye okul giysisi ve kırtasiye desteği! O tarihe kadar internetten başvuru yapmak yetiyor

Belediyeden binlerce öğrenciye okul giysisi ve kırtasiye desteği! O tarihe kadar internetten başvuru yapmak yetiyor

O belediyeden binlerce öğrenciye okul giysisi ve kırtasiye desteği haberi geldi. Dar gelirli ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifletmeyi amaçlayan belediye, destek projesinin detaylarını duyurdu…

Yeni eğitim ve öğretim yılı heyecanı sürerken, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren o belediyeden ailelere ilaç olacak haber geldi. Dar gelirli ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlayan o belediye, öğrencilere 4 bin 500 liralık kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı yapacak…

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik kırtasiye ve giysi desteği projesinin detaylarını duyurdu. Başkan Dedetaş, eğitim yılı öncesi öğrencilere yönelik başlattıkları bu projeyle, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

4 BİN 500 LİRALIK KIRTASİYE VE GİYSİ DESTEĞİ

Başkan Sinem Dedetaş, Üsküdar’da 5 bin öğrenciye yönelik olarak başlatılan kırtasiye ve giysi desteği projesinin detaylarını paylaştı. Proje kapsamında, her öğrenciye 4 bin 500 liralık kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı yapılacak. Başkan Dedetaş, başvuruların yoğun ilgi gördüğünü ve bu nedenle başvuru süresini bir hafta uzattıklarını duyurdu. Aileler, ihtiyaçlarını belirtmek ve başvurularını tamamlamak için 10 Eylül Salı gününe kadar Üsküdar Belediyesi’nin internet sitesinden başvuruda bulunabilirler.

uskudar-belediyesi-kirtasiye-okul-kiyafeti-basvurusu-2024.jpg

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE DESTEK

Başkan Dedetaş, sosyal belediyecilik anlayışıyla her yaştan Üsküdarlının yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenler ve öğrenciler için başarılı geçmesini dileyen Dedetaş, projenin sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirildiğini ifade etti. “Sosyal belediyecilik anlayışımızla her yaştan Üsküdarlının yanında olmayı sürdüreceğiz” diyen Dedetaş, projeye olan ilgiyi ve başvuruları beklediklerini belirtti.

BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR

Üsküdar Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden yapılacak başvurular, 10 Eylül tarihine kadar devam edecek. Proje kapsamında, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı sağlanacak. Başkan Sinem Dedetaş, projeye ilişkin detayları sosyal medya üzerinden paylaştığı videolu mesajında, ailelerin bu destekten yararlanabilmeleri için gerekli adımları nasıl atabileceklerini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN