En yeni ve güzel cuma mesajları! Sevdiklerinize gönderin: Ayetli, resimli, güllü 2024 cuma mesajları ve sözleri

En yeni ve güzel cuma mesajları! Sevdiklerinize gönderin: Ayetli, resimli, güllü 2024 cuma mesajları ve sözleri

İslam alemi için önemli bir gün olan Cuma günü yine geldi çattı. Müslümanlar ise sevdiklerinin, yakınlarının cumasını kutlamak için en yeni ve güzel Cuma mesajlarını araştırmaya başladı. İşte Ayetli, resimli, güllü 2024 cuma mesajları ve sözleri…

Müslüman aleminin en hayırlı günü olan Cuma günü, Müslümanların birbirlerine dua ettikleri birbirlerinin cumasını kutladığı bir gündür. Milyonlarca Müslüman bugün Cuma namazı kılacak ve ellerini semaya açacak. Biz de haberimizde sizlerle en yeni ve en güzel Cuma mesajlarını paylaştık. Sevdiklerine, akrabalarına göndermek için Cuma mesajı arayanlara birbirinden güzel Cuma mesajları…

EN YENİ EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Dualarımızın kanatlarıyla yükseldiği bu mübarek günde, Rabbimizden af ve mağfiret dilemek için bir araya geliyoruz. Cumanız mübarek olsun, kalplerimiz huzur bulsun, dualarımız kabul olsun.

Cumanın rahmetiyle aydınlanan yollarımız, dualarımızın huzurunu taşısın her yana. Bugün birlikte olmanın ve Rabbimize yaklaşmanın bereketini yaşayalım. Hayırlı Cumalar dilerim.

yeni-proje-40.jpg

Cumanın güzellikleriyle dolup taşan dualarımız, kalplerimizi huzur ve mutlulukla doldursun. Rabbimizin rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Dualarımızın kabulü, günümüzün nuru olsun.

Bugün, dualarımızın samimiyetiyle yükseldiği, Rabbimizin rahmet ve mağfiretinin bolca ihsan edildiği bir gün. Cuma'nın bereketiyle yüreğiniz huzur bulsun, dualarınızın geri çevrilmediği bir gün dilerim.

Cuma, Rabbimize yakınlaşmanın, dualarımızın ve tövbelerimizin kabul edildiği bir gün. Kalplerimizin temizlenmesine vesile olan bu mübarek günün hayrını yaşayalım. Dualarımızın makbuliyeti ve bereketi daim olsun.

Cuma, tevbe kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların samimiyetiyle yüceltildiği bir gündür. Rabbimizin rahmetinden ve mağfiretinden bolca nasip alacağımız bir gün diliyorum. Hayırlı Cumalar.

yeni-proje-41.jpg

Dualarımızın samimiyetiyle yükseldiği bu mübarek Cuma gününde, Rabbimizden af ve mağfiret dilemek için bir araya geliyoruz. Dualarımızın kabul olmasını niyaz ederim. Hayırlı Cumalar.

Cuma, kalplerimizi temizleyen, dualarımızı kabul eden ve bize Rabbimizin rahmetini sunan bir gün. Dualarımızın ve niyetlerimizin huzur bulduğu bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Bugün dualarımızın kabul edildiği, Rabbimize yakınlaştığımız, nefislerimizi arındırdığımız bir gün. Cumanın rahmetiyle dolu bu günü en güzel şekilde değerlendirmemiz dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Cuma, kalplerimizin huzur bulduğu, dualarımızın cevaplandığı ve Rabbimizin rahmetinin tecelli ettiği bir gün. Bugün dualarımızın ve niyetlerimizin kabul olması için Rabbimize yalvaralım. Dualarınızın makbul olmasını dilerim.

yeni-proje-42.jpg

Bugün, dualarımızın kanatları Cuma'nın bereketiyle süzülüyor. Rabbimizin rahmetiyle aydınlanan kalplerimiz, hayırlı bir Cuma geçirmemizi nasip etsin. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, Cumanız mübarek olsun.

Cumanın bereketiyle dolsun kalplerimiz, dualarımız kabul olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Rahmetiyle aydınlansın her köşe, dualarımızla dolup taşsın bugün. Cumanız mübarek olsun.

"Gönlünüzden geçen tüm güzellikler Cuma bereketiyle dolsun. Hayırlı Cumalar!"

yeni-proje-43.jpg

"Dualarımızın kabul olduğu, huzur dolu bir Cuma geçirmeniz dileğiyle."

"Bugün dualarınızın neşeyle karşılık bulduğu, huzur dolu bir Cuma olsun."

"Rabbimizin rahmetiyle aydınlansın yollarınız, dualarınızı kabul etsin. Cumanız mübarek olsun."

"Cuma'nın bereketiyle güzellikler kapınızı çalsın, dualarınızın karşılığı bol olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN