Dünya’nın %1’i fark ediyor! Güvercinleri fark ettirmeden izleyen kediyi sadece süper zekiler anında buluyor

Dünya’nın %1’i fark ediyor! Güvercinleri fark ettirmeden izleyen kediyi sadece süper zekiler anında buluyor

Dünya üzerinde pek çok farklı karakter ve kişilik özelliği bulunurken hem Gözlerinize hem de beyninizi çalıştıracak bu testi dünyada yalnızca %1'lik bir kesim bulabiliyor. Güvercinleri Fark ettirmeden izleyen kediyi yalnızca süper zekiler fark ediyor.

Hem gözlerinizi hem de zihninizi dinlendirerek aynı zamanda çalıştırabileceğiniz bu test sizi farklı bir boyuta götürüyor. Dünyada yalnızca %1'lik bir kesimin sonucuna ulaştığı testin yanıtına Siz ulaşabilecek misiniz? Kedi yalnızca 8 saniyede fark edenler keskin zekasını da ortaya koyuyor.

RESME DİKKATLİCE BAKINIZ

Tek tek sıralanmış birçok güvercinin arasında yer alan gizli kediyi bulmak için derin bir nefes alıp resme odaklanmanız gerekiyor. Tüm dikkatinizi topladığınıza göre hep birlikte teste geçelim. Yanıta ulaşmak için yalnızca 8 saniyeniz bulunuyor.

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

SÜRENİN SONUNA GELDİNİZ

Eğer hala gizli kediyi bulamadıysanız yanıtı aşağıda sizinle paylaşıyor olacağız. Resimde güvercinler arasında gizlenmiş bir adet kedi yer alırken yanıta ulaşmakta beklenenden daha zorlu olabiliyor. Süreyi tamamladığımız halde yanıta ulaşamadıysanız aşağıda cevabı bulabilirsiniz. Ancak görsele bir kez daha göz atmayı kesinlikle unutmayın.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN