Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş'tan kahreden haber! Çukur ve Arka Sokaklar'da oynamıştı: Yamaçtan aşağı düştü

Ünlü oyuncudan kötü haber! Filiz Taçbaş yamaçtan aşağı düştü. Çukur ve Arka Sokaklar'da oynamıştı! Bingöl-Kiğı’da yamaçtan inerken bir anda düştü. Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte Filiz Taçbaş’ın son hali...

Arka Sokaklar’ın Ayla’sı macera kurbanı oldu. Ünlü oyuncu iki gün önce Bingöl seyahati sırasında yamaçtan düştü.

Başarılı oyuncu Filiz Taçbaş, Bingöl-Kiğı'da yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu sevenlerini korkuttu. Yamaçtan inerken düşen Taçbaş'ın ayak bileği iki yerinden kırıldı ve acil ameliyata alındı.

AYAĞINA PLATİN VE ÇİVİ TAKILDI

"Mahallenin Muhtarları", "Koçum Benim", "Arka Sokaklar" ve "Çukur" gibi birçok sevilen dizide rol almış olan Filiz Taçbaş, Bingöl-Kiğı'da geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun ayak bileği iki yerinden kırıldı. Yapılan müdahaleler sonucunda Taçbaş’ın ayağına platin ve çivi takıldı. Ameliyat sonrası ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN DURUMUNU PAYLAŞTI

Taçbaş, hastane odasından yaptığı paylaşımda, “Maceraya olan düşkünlüğüm, iki gün önce Bingöl Kiğı da yamaçtan inerken ayağımın kayması ve bileğimin ters dönmesi nedeniyle ayak bileğimin iki yerinden kırılmasından dolayı platin ve çivi takıldı.” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından ünlü oyuncuya kısa sürede geçmiş olsun dilekleri yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN