‘Karşılaşmalar'ın yayın tarihi belli oldu

‘Karşılaşmalar'ın yayın tarihi belli oldu

Var Bunlar ve Prens dizileriyle büyük beğeni toplayan Giray Altınok, yeni projesi Karşılaşmalar ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Karşılaşmalar, 4 Ekim'den itibaren her Cuma günü Exxen platformunda yayınlanacak.

Var Bunlar ve Prens gibi başarılı yapımlarla tanınan genç yetenek Giray Altınok, yeni dizisi Karşılaşmalar ile ekranlara geri dönüyor! Hem yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği dizi, 4 Ekim'den itibaren her Cuma günü Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak.

Muammer Tali ile birlikte kaleme aldığı Karşılaşmalar dizisi, günlük hayatın absürt ve komik yönlerini ele alıyor. Dizide, "Bu kadar da olmaz!" dedirten, gündelik hayatta karşılaşabileceğimiz ilginç ve eğlenceli durumlar işleniyor.

Karşılaşmalar dizisinin oyuncu kadrosunda Giray Altınok'a Mahir İpek, Zerrin Sümer, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Erdem Yener, Sarp Apak, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Melis Babadağ, Bora Akkaş, Özlem Türkad, Kerem Özdoğan, Onur Buldu, Muttalip Müjdeci, Cansu Diktaş, Umut Kaya, Begüm Öner ve Muammer Tali gibi oyuncular eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN