Kötü Kan'a yeni oyuncu: Lale Başar kadroda

Kötü Kan'a yeni oyuncu: Lale Başar kadroda

“Kötü Kan” dizisi oyuncu kadrosuna Lale Başar’ı ekledi. Başar, enerjik ve eğlenceli bir kadın olan "Hülya" karakteriyle Sezen'in annesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

NTC Medya imzalı cuma akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alan “Kötü Kan”ın, oyuncu kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yönetmenliğini M. Çağatay Tosun'un üstlendiği dizinin kadrosuna değerli oyuncu Lale Başar dahil oldu. Başar, dizide Sezen’in (Gonca Sarıyıldız) annesi "Hülya" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

5654422.jpg

Lale Başar, renkli, eğlenceli ve enerjik bir karaktere hayat vererek izleyicilerin dikkatini üzerine çekecek. Daha önce Zafer Algöz gibi güçlü isimlerle parlayan “Kötü Kan”, Başar’ın katılımıyla heyecanı katlamayı hedefliyor.

75755.jpg

Başar, aynı zamanda Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusal ve Ebru Şahin'li "Tam bir Centilmen" filminde de yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN