Bunu kimse beklemiyordu! Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık...

Bunu kimse beklemiyordu! Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık...

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak reyting rekorlarını alt üst eden Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık yaşandı. Dizideki sürpriz ayrılık dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak tarihe geçen Arka Sokaklar'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Reyting rekortmeni dizide yaşanan ayrılık büyük bir şaşkınlık yarattı.

Senaryosu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Barkın Şenüren ve Metin Arslan tarafından yazılan yönetmenliğini ise Orhan Oğuz ve Baran Özçaylan'ın üstlendiği Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide 14 yıldır görev alan Tunç Oğuz, diziye veda etti. Dizide 'Arda Komiser' karakterine hayat veren Oğuz, ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip. 19. sezonunuz şans ve mutluluk getirsin."

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! Tunç Oğuz diziden ayrıldığını duyurdu | Türkiye Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN