Bu test kan ter içinde bırakıyor! 9 saniyede 3 farkı bulan üstün zekalı çıkıyor

Bu test kan ter içinde bırakıyor! 9 saniyede 3 farkı bulan üstün zekalı çıkıyor

Ocak başında kan ter içerisinde çorba karıştıran gençler arasında bulunan 3 farkı bulmak size de kan ter içerisinde bırakacak. Yalnızca 9 saniyede iki resim arasındaki 3 farkı bulmanız gerekiyor. Peki siz üstün zekalı mısınız? Gelin testi çözerek öğrenelim…

Birçok kişi son zamanlarda optik illüzyon testlerine yöneldi. Hafızayı zorlayan ve karmaşık olayları çözümleme yeteneği sunan optik illüzyon testleri özellikle alzheimer hastaları için de son derece önemlidir. Zihninizi zorlayabilir bu sayede olayları hatırlama becerinizi de tetikleyebilirsiniz. İki resim arasında yer alan 3 farkı bulmak için sadece 9 saniyeniz bulunuyor.

9 SANİYEDE 3 FARKI BULUN!

Hızlı hızlı çorba karıştıran iki genç arasında 3 tane fark bulunuyor. Bu farkı bulmak için 9 saniyeyi ayarladıysanız hemen görsele bakalım.

resim-test-kapak-001.jpg

3 farkı bulanlar kendini şanslı saysın. Üstün yeteneklerinizi ortaya koyan bu test zekanızın derinliklerine erişiyor. Cevabı bulamadıysanız aşağıdan yanıta ulaşabilirsiniz.

CEVAP

iki-genc-arasinda-fark-kapak-001.jpg

İlk fark şüphesiz tencerenin kulpunda bulunuyorken

İkinci fark ise mikrodalga fırının üzerindeki dolapta bulunuyor.

Üçüncü yani son fark ise ocağın kenarında bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN