Birce Akalay sette kaza geçirdi

Birce Akalay sette kaza geçirdi

Birce Akalay, yer aldığı bir projenin çekimleri sırasında düşerek göğsünü zedeledi. Gece yarısı apar topar hastaneye giden ünlü oyuncu, ciddi bir durum olmadığını açıkladı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Hakan Kurtaş ile birlikte gece yarısı Maslak'taki özel bir hastaneye gitti. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; yer aldığı bir projenin çekimleri sırasında düşerek göğsünü zedeleyen Akalay'ın hastaneye gitmesi, hayranları arasında endişe yarattı.

2.jpg

SEVİNDİREN HABER GELDİ

40 yaşındaki oyuncunun yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir durumu olmadığı tespit edildi. Akalay, doktorun kendisine yazdığı ilaçları almak için hastaneden ayrıldı.

1.jpg

'ÖNEMLİ BİR DURUM YOK'

Hastane çıkışında muhabirlerin "Geçmiş olsun" dileklerine karşılık veren Akalay, "Önemli bir durum yok, çok teşekkür ederim" dedikten sonra sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte hastaneden ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN