Sancaktepe Belediye Başkanı kalp krizi geçirdi

Sancaktepe Belediye Başkanı kalp krizi geçirdi

CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Bir damarına stent takılan Yeğin, kontrol amaçlı hastanede tutuluyor.

İstanbul'un Sancaktepe İlçe Belediye Başkanı Alper Yeğin kalp krizi geçirdi. Ataşehir'deki Acıbadem Hastanesi'nde kaldırılan Yeğin'in bir damarına stent takıldı. Yeğin'in aynı hastanede tedavisi sürüyor.

ALPER YEĞİN KİMDİR?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yüzde 50,59 oy ile Sancaktepe'de Belediye Başkanı seçilen Alper Yeğin, 1984'te Sancaktepe'de dünyaya geldi. Doğuş Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun olan Yeğin, 2014-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis üyesi oldu. 2015-2019 yılları arasında iki dönem CHP Sancaktepe ilçe başkanlığı yapan Yeğin, İSTAÇ AŞ ve Metro AŞ'de üst düzey yönetici olarak görev aldı. Alper Yeğin, evli ve üç çocuk babası.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN