Beştepe'deki Filistin eylemine sert müdahale

Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde Filistin'e destek amacıyla İsrail ile ticari anlaşmaların kesilmesi ve Botaş'ın yakıt sevkiyatını durdurması için eylem yapan gruba polis ekipleri sert müdahalede bulundu. Grup, darbedilip sürüklenerek dağıtıldı.

İsrail güçleri, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik insanlık ve hukuk dışı saldırılarını sürdürürken dünyanın pek çok yerinde Filistin'e destek gösterileri düzenleniyor.

1-011.jpg

Filistin'e destek veren dernekler Botaş'ın ardından Ankara Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde eylemlerini sürdürdü.

2.jpg

Filistin halkı için İsrail ile yapılan siyasi ticari anlaşmanın kesilmesi, serbest ticaret anlaşmasının iptali, çifte vatandaşlığı olan İsrail vatandaşlarının vatandaşlıktan iptalini istemek için bir araya gelen gruba polis ekipleri sert müdahalede bulundu.

3.jpg

Basın açıklaması ve trafiği kapatmadan sessiz oturma eylemi yapmasına izin verilmeyen grup, darbedilip sürüklenerek dağıtıldı.

4.jpg

Grup Gazze'nin özgürlüğü için eylemlerine devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN