Toyota'dan Yaris Hybrid ve Yaris Cross! Cüzdanını seven bu teknoloji harikasını alacak

Toyota'dan Yaris Hybrid ve Yaris Cross! Cüzdanını seven bu teknoloji harikasını alacak

Otomobil fiyatlarındaki artış sürücülerin elini kolunu bağlarken dev markalar tarafından gelen kampanya haberleri yakından takip edilmeye devam ediliyor. Son olarak Türkiye otomobil piyasasında önemli bir yere sahip olan Toyota, güzel haberi verdi. Toyota Yaris Hybrid ve Yaris Cross! Cüzdanını seven bu teknoloji harikasını alacak. Bu fiyata bu özellikte otomobil almak imkansız. İşte detaylar haberimizde...

Toyota, otomobil severleri heyecanlandıracak iki yeni modelini tanıttı. Bu yeniliklerle birlikte Toyota, teknoloji ve performans alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. İlk model, yakıt verimliliği ve çevreci özellikleriyle dikkat çeken Toyota Yaris Hybrid ve Yaris Cross.

TOYOTA YARİS HYBRİD VE YARİS CROSS

YeniToyota Yaris Hybrid ve Yaris Cross, modern tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle öne çıkıyor. Yakıt verimliliği konusunda iddialı olan bu model, çevre dostu bir sürüş deneyimi sunuyor. Geniş iç hacmi ve konforlu sürüş özellikleriyle ailelerin de tercihi olacağı belirtiliyor. Yeni Yaris Cross Hybrid’in ise Passion X Pack versiyonu 30 bin TL kapora ile online rezervasyon kanalında sunuluyor.

yeni-proje-2024-06-07t122642-522.jpg

SERİSİNİN EN İYİSİ

Toyota, B segmentinde büyük beğeni toplayan, yenilikçi tam hibrit teknolojisiyle yüksek verimliliği ve performansı bir araya getiren Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerini yenilenen ürün gamıyla Türkiye’de satışa sundu. B hatchback modeli Yeni Yaris Hybrid, 1 milyon 255 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla sunulurken, B-SUV modeli Yeni Yaris Cross Hybrid ise 1 milyon 490 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla kullanıcıları bekliyor.

TEKNOLOJİK DONANIMLAR

Toyota, Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerini, markanın en yeni hibrit teknolojileriyle buluşturdu. Geniş bir tam hibrit ürün gamına sahip Toyota, bu çeşitliliğini Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerinde sunduğu iki farklı güce sahip hibrit motor seçenekleriyle daha da arttırdı. Yenilenerek iddiasını daha ileriye taşıyan Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid, yüksek verimliliğiyle öne çıkan 116 HP tam hibrit ve yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle bir araya getiren 130 HP tam hibrit versiyonuyla tercih edilebiliyor.

yeni-proje-2024-06-07t122655-272.jpg

Her zaman müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Toyota, Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid modeline daha hızlı ulaşmalarını sağlamak adına bu modelleri, Toyota plazaların yanı sıra online rezervasyon ile de satışa sundu. Yeni Yaris Hybrid’in tüm versiyonları ve Yeni Yaris Cross Hybrid’in ise Passion X Pack versiyonu online rezervasyon kanalında sunularak, markanın yıllar boyunca geliştirdiği güçlü satış ve servis ağını dijital platformlara taşınıyor. Bu modelleri satın almak isteyen müşteriler online rezervasyon yoluyla oldukça kolay bir şekilde satın alma yolculuklarına başlayabiliyorlar. Toyota müşterileri beğendikleri aracı, donanımı ve rengi seçtikten sonra kredi kartı veya dijital bankacılık kanalıyla araçlarını www.toyota.com.tr adresinden 30 bin TL kaparo ile rezerve edebiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN