Avrupa'nın en büyük 3 üreticisinden biri Türkiye'ye fabrika açıyor! Yatırım için bakın hangi ilimizi seçtiler?

Avrupa'nın en büyük 3 üreticisinden biri Türkiye'ye fabrika açıyor! Yatırım için bakın hangi ilimizi seçtiler?

Türkiye’deki yabancı yatırım alanında oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Avrupa’nın en büyük 3 üreticisi olan bir marka Türkiye’de fabrika açacağını duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Almanya kökenli fotoğraf kağıdı üreticisi Felix Schoeller, Türkiye’de yeni bir merkez açma kararı aldı. 1895 yılında kurulan ve günümüzde Avrupa'nın en büyük üç üreticisinden biri olarak bilinen Schoeller, Türkiye pazarına giriş yaparak Asya'daki etkinliğini artırmayı hedefliyor.

yeni-proje-5.jpg

YATIRIM İSTANBUL'DA

Felix Schoeller, İstanbul'da kurulacak "Yeterlilik Merkezi" ile Türkiye ve Orta Doğu'daki müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı planlıyor. 2025 yılı Ocak ayında faaliyete geçmesi beklenen yeni merkez, şirketin birinci sınıf özel kağıtlarına yönelik tüm hizmet yelpazesini sunacak. Bu yatırımla birlikte, Schoeller'in global üretim ağına erişim sağlayan müşterilere, kaliteli ve pratik çözümler sunulacak.

yeni-proje-6.jpg

GÜÇLÜ GLOBAL AĞ

Felix Schoeller, Kanada’dan Hindistan’a, ABD’den Danimarka’ya kadar uzanan geniş bir müşteri portföyü ile faaliyet gösteriyor. Yaklaşık 4 bin çalışanıyla, fotoğrafçılıktan paketlemeye kadar birçok sektördeki talepleri karşılıyor. Şirketin yöneticisi Matthias Breimhorst, Türkiye ve Orta Doğu'daki müşterilerin, küresel üretim ağlarından faydalanacaklarını belirtti. Breimhorst, "Uzmanlığımızla birleştiğinde, bu hem ileri görüşlü hem de pratik çözümler için temel oluşturuyor. İstanbul’daki yeni merkezimiz, müşterilerimiz için gerçek katma değer yaratmada önemli bir adım olacak" dedi.

PAKETLEME VE MOBİLYA SEKTÖRÜNE YENİ SOLUK

Felix Schoeller, 1 milyar euroyu aşan cirosuyla paketleme için esnek kağıt kompozitleri, mobilya ve ahşap bazlı panel endüstrileri gibi çeşitli alanlarda da ürünler sunuyor. Türkiye'deki yeni merkezle, bu alanlarda daha fazla yenilik ve kalite sunmayı hedefliyor.

Bu yatırımla birlikte, Türkiye'nin sektördeki önemi bir kez daha vurgulanmış oluyor. Felix Schoeller'in Türkiye’deki bu yeni girişimi, sadece yerel pazar için değil, aynı zamanda bölgedeki diğer ülkeler için de önemli bir fırsat sunacak. İstanbul’un dinamik iş ortamı ve stratejik konumu, bu tür yatırımlar için ideal bir zemin oluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN