Hafta sonu oynamak için nefis oyunlar! Toplam değerleri 3.120 TL: Bu 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu

Hafta sonu oynamak için nefis oyunlar! Toplam değerleri 3.120 TL: Bu 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu

Hafta sonunda oynamak için birbirinden keyifli oyunlar, kısa süreliğine ücretsiz oldu! Toplam değerleri 3.120 TL! Bu 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu...

Microsoft, oyunseverlere bu hafta sonu için dört popüler oyunu ücretsiz oynama fırsatı sunuyor. Xbox Game Pass Core ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, belirlenen oyunları 15 Eylül’e kadar ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. Bu kısa süreli kampanya, oyunculara yeni oyunları keşfetme şansı tanıyor.

HANGİ OYUNLAR ÜCRETSİZ?

EA Sports UFC 5: Knockout Fun and Groundbreaking Graphics!

Microsoft’un sunduğu bu özel etkinlikte dört önemli oyun yer alıyor. Classified: France '44, Overcooked! All You Can Eat, Tom Clancy's Rainbow Six Siege ve UFC 5 oyunları, etkinlik süresince abonelere ücretsiz olarak sunulacak.

Ücretsiz deneme süresi sonunda oyunları kalıcı olarak satın almak isteyenler için fiyatlar da açıklandı. İşte oyunların güncel fiyatları:

  • Classified: France '44: 1.099 TL
  • Overcooked! All You Can Eat: 349 TL
  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege: 173,25 TL
  • UFC 5: 1.499,99 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN