Bir vahşet daha! Gömülü bulunan kemikler kayıp Nihal'e ait çıktı

Kadın cinayetleri son bulmuyor. Antalya'da toprağa gömülü olarak bulunan kemikler 9 aydır kayıp olan 24 yaşındaki Nihal'e ait çıktı. Nihal'in katil zanlısı olan dini nikahla birlikte yaşadığı zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Acılı baba "İnşallah o ömür boyu hapiste yatacak" dedi.

Antalya Serik'te bir dönem dini nikahla birlikte yaşadığı kişinin yer göstermesiyle toprağa gömülü bulunan kemik parçalarının, 9 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal B.'e (24) ait olduğu ortaya çıktı. Kızının kemiklerini teslim alıp toprağa veren Vedat B., "Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız. İnşallah o ömür boyu hapiste yatacak" ifadelerini kullandı.

ttttttttt.jpg

Serik'te yaşayan işitme engelli Nihal B., 2022'de Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet B. ile sosyal medyadan tanıştı ve bir süre sonra kayboldu. O dönem Nihal B.'i arayan babası Vedat B. ile bir süredir ayrı yaşadığı eşi Derya Y., kaybolduktan yaklaşık 2 ay sonra kızlarının Mehmet B. ile Batman'da dini nikahla yaşamaya başladığını öğrendi. İddiaya göre, 2023'te 1 çocuk dünyaya getiren Nihal B. ile Mehmet B. arasında anlaşmazlık çıktı. Nihal B., doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp, ailesinin yanına döndü.

10059227.jpg

KANLI FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Mehmet B., geçen yıl 9 Ekim'de Serik'e giderek Nihal B. ile buluştu. Nihal B.'den bu tarihten sonra haber alınamadı. Nihal B.'nin dayısı Ali Y.'a ulaşan ve caninin tanıdığı olduğu öğrenilen kişiler, aileye çeşitli fotoğraf ve videolar gönderdi.

Mehmet B.'nin cep telefonuyla görüntülü görüşme yaptığı kişiye, Nihal B.'nin boynunda kan izleri ve yerde hareketsiz yatar halde fotoğrafını paylaştığı belirtildi.

Aile ellerindeki delillerle polise başvurdu. Soruşturmada, Serik Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, 2 Mayıs'ta Mehmet B.'ı Batman'da gözaltına aldı. Mehmet B., işlemlerinin ardından tutuklandı.

10059225.jpg

KEMİK PARÇALARI 9 AY SONRA BULUNDU

Cumhuriyet savcısının talimatıyla Nihal B.'in dini nikahla birlikte yaşadığı Mehmet B., Batman Cezaevi'nden jandarma nezaretinde Serik'e gönderildi. Caninin yer göstermesi üzerine Nihal B.'e ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeler sonucunda kemiklerin Nihal B.'e ait olduğu tespit edildi.

tt55555.jpg

'İNŞALLAH ÖMÜR BOYU HAPİS YATACAK'

Baba Vedat B., kızına ait kemikleri teslim alıp, Serik ilçesinde toprağa verdi. Acılı baba "Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız. 1 seneyi geçkindir çocuğum rezil oldu. 7- 8 ay kayıptı. Arandı, bulundu. Yeri, yurdu artık belli. Herkes elinden geleni yaptı. Bundan sonra gelip duamızı yapacağız. Kızımın naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan geldi. Sabah teslim aldık ve defnettik. Otopsi sonucuna göre cenaze kızım Nihal'e ait. Öldüren kişiyle ilgili artık devlet karar verecek. Hakimlerimiz karar verecek ama biz de peşindeyiz, takipçisi olacağız. İnşallah o ömür boyu hapiste yatacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN