YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Heyecanla beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlarını öğrenebilecekler. Ek yerleştirme ile hayallerine kavuşan adaylar, kayıt işlemlerini 25-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.

ÖSYM, 2024- YKS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Binlerce adayın merakla beklediği sonuçlar, adayların geleceğini şekillendirecek önemli bir adım oldu. Ek yerleştirme ile bir üniversiteye yerleşen adaylar, 25-30 Eylül tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlayacaklar.

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekecek. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan tarihe ve ilgili belgelere göre işlem yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN