Alman devi Türkiye’ye geliyor! ABD, Kanada, Danimarka’dan sonra Türkiye’de fabrika açıyor

Alman devi Türkiye’ye geliyor! ABD, Kanada, Danimarka’dan sonra Türkiye’de fabrika açıyor

Dünyanın farklı noktalarında fabrikası bulunan Alman devi artık Türkiye'de de yer alacak. 17 farklı bölgede yaklaşık 4000 çalışanı ile faaliyet gösteren firma ABD, Kanada, Danimarka'dan sonra Türkiye'de de fabrika açıyor. İşte tüm detaylar…

Dünyanın ilk fotoğraf kağıdı üreticilerinden biri olan Almanya'nın dev firması Felix Schoeller, Türkiye'de de merkez açma kararı aldı. Dünya çapında Kanada, Hindistan, ABD, Danimarka gibi farklı ülkelerde ve 17 farklı bölgede yaklaşık 4.000 çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Paketleme yöntemi ile birlikte esnek Kağıt kompozitleri, mobilya ve ahşap bazlı panel endüstrileri olmak üzere çeşitli kağıt ürünlerinde üretim gerçekleştiren firmanın 1 milyar euronun üzerinde cirosu bulunmaktadır. Asya pazarı için önemli bir adım atma kararı alan Felix Schoeller, Türkiye'de de merkez açılacağını duyurdu.

2025 YILINDA AÇILACAK

Şirketin 2025 yılı Ocak ayında faaliyete geçmesi bekleniyor. Yeni tesis şirketim 1 sınıf özel kağıtlarına yönelik tüm hizmet yelpazesinde doğrudan karşılarken Orta Doğu dahil olmak üzere tüm müşterilerine sunma imkanını da elinde tutuyor.

Sites | Felix Schoeller

Felix Schoeller yöneticisi Matthias Breimhorst “Türkiye ve Orta Doğu’daki müşterilerimiz, Çin ve Hindistan’daki ortak girişimler de dahil olmak üzere küresel üretim ağımızdan faydalanıyor. Uzmanlığımızla birleştiğinde, bu hem ileri görüşlü hem de pratik çözümler için temel oluşturuyor. Müşterilerimiz için gerçek katma değer yaratıyoruz ve İstanbul’daki yeni merkezimiz bunun için önemli bir adım olacak” sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN