Epic Games'den yeni bedava oyun fırsatı! 3 Ekim'de erişime açılacak: Şimdiden yerlerinizi alın

Epic Games'den yeni bedava oyun fırsatı! 3 Ekim'de erişime açılacak: Şimdiden yerlerinizi alın

Epic Games Store, her perşembe günü ücretsiz oyunlarını duyurmaya devam ediyor! 3 Ekim'de bedava dağıtılacak oyun belli oldu! Şimdiden yerlerinizi alın.

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun kampanyalarıyla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın bedava oyunları da belli oldu. Macera ve simülasyon severler için kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor!

BEAR AND BREAKFAST: ORMAN OTELİNİ YÖNETİN

Bear and Breakfast | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo UK

Bu hafta ücretsiz olarak sunulan Bear and Breakfast, keyifli bir macera ve simülasyon deneyimi sunuyor. Oyuncular, huzurlu bir ormanda otel işletme görevini üstleniyor. Hem yemek servisi hem de eğlence sunarak otelinizi geliştirebilir, mobilya ve dekorasyon seçenekleriyle mekanınızı kişiselleştirebilirsiniz. Oyun, görevler ve sürükleyici bir hikaye de barındırıyor. Bear and Breakfast, 3 Ekim’den 10 Ekim’e kadar Epic Games Store’da ücretsiz olacak.

Bear and Breakfast dışında, şu anda The Spirit and the Mouse oyunu da Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. Bu eğlenceli macerayı kaçırmadan kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

EPIC GAMES’TE ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games’te ücretsiz oyunları almak oldukça basit. İlk olarak Epic Games Store’a giriş yapmanız gerekiyor. Ardından ücretsiz oyunu bulup, "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bu adımları tamamladıktan sonra oyun, kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olur. Epic Games hesabınızla giriş yapmayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN