Polis, Münih'te İsrail Başkonsolosluğu yakınlarında bir kişiyi vurdu

Polis, Münih'te İsrail Başkonsolosluğu yakınlarında bir kişiyi vurdu

Almanya'nın Münih kentinde, İsrail'in Başkonsolosluğu yakınlarında bir şüpheli, polis tarafından vuruldu.

Almanya'nın Münih kentinde, İsrail'in Başkonsolosluğu yakınlarında bir şüpheli, polis tarafından vurularak hayatını kaybetti. Olay, şehir merkezindeki İsrail Başkonsolosluğu'nun yanı sıra Nazi rejiminin suçlarını anlatan bir müzenin bulunduğu bölgede gerçekleşti.

GÜVENLİK KULÜBESİNE ATEŞ ATIŞ

Yerel medyada yer alan bilgilere göre, olay sabah saatlerinde meydana geldi. Münih polisinin yaptığı açıklamada, şüphelinin uzun menzilli bir silah taşıdığı belirtilirken, detaylı bilgi verilmedi. Şüphelinin, Başkonsolosluğun önündeki güvenlik kulübesine ateş ettiği iddiaları yerel basında yer aldı.

Polis, olay yerine geniş bir güvenlik çemberi çekerek inceleme başlattı. Şüphelinin, polis tarafından açılan ateş sonucu yaralandığı ve daha sonra yaşamını yitirdiği bildirildi. Olayda başka ölen ya da yaralanan kişi bulunmadığı, çevredeki durumun kontrol altına alındığı ifade edildi.

Bölge sakinlerine olay yerinden uzak durmaları çağrısında bulunan polis, görgü tanıklarının ve olayın görüntülerini kaydeden kişilerin kendilerine başvurmalarını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN