Gipsy Kings'ten Türkiye'deki hayranlarına mesaj

Gipsy Kings'ten Türkiye'deki hayranlarına mesaj

Grammy ödüllü müzik grubu Gipsy Kings'in kurucu üyelerinden Tonino Baliardo, Türkiye'deki hayranlarına mesaj gönderdi. İstanbul ve Ankara konserlerini sabırsızlıkla beklediklerini belirten "El Maestro" lakaplı Baliardo, "Türkiye'deki sevenlerimize sesleniyorum; sizi gitarlarımız ve şarkılarımızla eğlenmeye bekliyoruz. Sizinle eğlenmek bizi çok mutlu edecek" dedi.

Latin müziğin efsane grubu Gipsy Kings, Türkiye'ye geliyor! Grammy ödüllü grup, 26 Temmuz'da İstanbul Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ve 27 Temmuz'da Ankara Oran Açıkhava Sahnesi'nde konserler verecek.

Grubun kurucu üyelerinden Tonino Baliardo, Türkiye'deki hayranlarına özel bir mesaj gönderdi. İstanbul'u çok sevdiğini ve şehrin anıtlarla dolu olağanüstü bir yer olduğunu belirten Baliardo, "İstanbul ve Ankara konserlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizi gitarlarımız ve şarkılarımızla eğlenmeye bekliyoruz. Sizinle eğlenmek bizi çok mutlu edecek" dedi.

Latin müziğin önde gelen temsilcilerinden biri olan Gipsy Kings'in albümleri 60 milyondan fazla sattı. Baliardo ve Reyes ailelerinin bir araya gelmesiyle 1978'de Fransa'da kurulan grup, "Djobi Djoba", "Bamboleo", "Baila Baila", "La Dona" ve "Un Amor" gibi parçalarıyla dünya çapında ün kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN