Gazze'de can kaybı 41 bine dayandı

Gazze'de can kaybı 41 bine dayandı

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze saldırılarında son 24 saatte 17 Filistinli yaşamını yitirdi, 56 kişi yaralandı. 335 gündür devam eden saldırılarda ölü sayısı 40 bin 878'e yükseldi.

İsrail ordusunun Gazze'ye 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana düzenlediği yoğun saldırılar sonucunda ölü sayısı 40 bin 878'e yükseldi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarının 335. gününde, son 24 saat içinde gerçekleştirilen iki ayrı "katliam" sonucunda 17 Filistinli hayatını kaybetti, 56 kişi ise yaralandı.

SALDIRILARDA ÖLÜ SAYISI VE YARALILAR ARTIYOR

İsrail ordusunun saldırıları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 40 bin 878'e, yaralı sayısı ise 94 bin 454'e çıktı. Sağlık Bakanlığı, Gazze'de hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu belirtirken, İsrail güçlerinin sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşmasını engellediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN