Denizde buldukları şişedeki sıvıyı içen balıkçılar hayatını kaybetti

Denizde buldukları şişedeki sıvıyı içen balıkçılar hayatını kaybetti

Sri Lanka'da dört balıkçı, denizde buldukları şişelerdeki sıvıyı içtikten sonra hayatını kaybetti. Şişelerin içeriği henüz belirlenemedi.

Sri Lanka'nın güney kıyısındaki Tangalle kasabasının yaklaşık 320 deniz mili açığında gerçekleşti. Donanma yetkilileri, balıkçıların şişelerde alkol bulunduğunu düşündüğünü ve bu nedenle sıvıyı içtiklerini ifade etti. Bu durum, dört balıkçının ölümüne, iki balıkçının ise ciddi şekilde hastalanmasına neden oldu.

Sri Lanka Balıkçılık ve Su Kaynakları Dairesi Genel Müdürü, donanmanın balıkçıları kıyıya getirmek için çaba gösterdiğini ve teknede bulunanlara acil tıbbi müdahale sağlandığını belirtti.

BBC'nin haberine göre, balıkçılar şişelerin bir kısmını başka ekiplere de dağıtmış. Bu durum, hayatta kalan denizcilerin karaya dönmesi gerektiği yönündeki çağrıları artırdı. Şişelerin içeriği ise hala belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN