Çin'de köprü çöktü, araçlar suya düştü: Ölü ve kayıplar var

Çin'de köprü çöktü, araçlar suya düştü: Ölü ve kayıplar var

Çin'in Şaanşi eyaletinde şiddetli yağışlardan dolayı bir otoyoldaki köprünün kısmen çökmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti. 31 kişi ise kayıp. Arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Çin’in Shaanxi eyaletinde şiddetli yağışın etkisiyle bir otoyol köprüsünün kısmen çökmesi sonucu araçların suya düşmesiyle 12 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi kayboldu.

Çin’in Shaanxi eyaletinde etkili olan şiddetli yağış, sele yol açtı. Shangluo şehrindeki bir otoyol köprüsü, şiddetli yağış ve ani selin ardından dün yerel saatle 20.40 sıralarında çöktü.

Eyalet yetkililerine göre en az 17 araç köprünün altından geçen Jinqian Nehri’ne düştü. Kurtarma ekipleri, 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin kayıp durumda olduğunu açıkladı. Bölgedeki arama çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN