Breaking Bad oyuncusu Mike Batayeh yaşamını yitirdi

Breaking Bad oyuncusu Mike Batayeh yaşamını yitirdi

Breaking Bad, Everybody Loves Raymond ve Sleeper Cell gibi yapımlarla ünlenen 52 yaşındaki Amerikalı oyuncu Mike Batayeh, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Breaking Bad ile ünlenen Amerikalı oyuncu Mike Batayeh, 52 yaşında hayatını kaybetti. Batayeh'in Michigan'daki evinde kalp krizi geçirerek öldüğü belirtildi.

Haber Global'in aktardığı habere göre, Batayeh, Breaking Bad'de aynı zamanda metamfetamin laboratuvarı olan Lavanderia Brillante Laundromat'ın yöneticisi Dennis'i canlandırdı.

Oyuncu, ayrıca Sleep Cell, Everybody Loves Reymond, Boy Meets World ve It's Always Sunny in Philadelphia gibi dizilerde de rol aldı. American Dreamz filminde ise başrol oynadı. Oyuncu, New York'ta birçok kulüpte stand-up gösterisi yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN