The Notebook oyuncusu Gena Rowlands'ın Alzheimer hastası olduğu ortaya çıktı

The Notebook oyuncusu Gena Rowlands'ın Alzheimer hastası olduğu ortaya çıktı

70 yılı aşkın bir süredir sinemaya katkıda bulunan ve iki Akademi Ödülü adaylığı ile bir onursal Akademi Ödülü kazanan efsanevi oyuncu Gena Rowlands'ın Alzheimer hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Oğlu Nick Cassavetes'in aktardığı bilgilere göre 94 yaşındaki Rowlands şu anda "tam demans" evresinde.

Kariyeri yetmiş yılı aşan, iki Akademi Ödülü adaylığı ve bir onursal Akademi Ödülü bulunan efsanevi oyuncu Gena Rowlands'ın Alzheimer hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

Oğlu Nick Cassavetes'in aktardığı bilgilere göre 94 yaşındaki Rowlands şu anda "tam demans" evresinde. 2004 yılında vizyona giren "The Notebook" filminde de Alzheimer hastası bir karakteri canlandıran Rowlands, rolün zorluğuna daha önce de değinmişti. Annesinin de Alzheimer hastası olması, bu rolü daha da anlamlı hale getirmiş ve performansına derinlik katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN