Aktör Donald Sutherland hayatını kaybetti

Aktör Donald Sutherland hayatını kaybetti

Hollywood'un efsanevi aktörlerinden Donald Sutherland, 88 yaşında hayatını kaybetti. Oğlu Kiefer Sutherland, babasının vefatını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"The Dirty Dozen" (12 Kahraman Haydut), "MASH", "Animal House", "Ordinary People", "Pride and Prejudice" ve "Hunger Games" serisi de dahil olmak üzere pek çok filmde rol alan, Hollywood'un ikonik oyuncularından aktör Donald Sutherland, 88 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberini oğlu Kiefer Sutherland duyurdu.

Kanadalı aktörün vefatını, kendisi gibi oyuncu olan oğlu Kiefer Sutherland sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu ve şunları söyledi:

"Büyük bir üzüntüyle size babam Donald Sutherland'ın vefat ettiğini söylüyorum. Şahsen sinema tarihinin en önemli oyuncularından biri olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman iyi, kötü ya da çirkin bir rolden korkmadı. Yaptığı şeyi sevdi ve sevdiği şeyi yaptı ve kimse asla bundan fazlasını isteyemez. İyi yaşanmış bir hayat."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN