Deniz yatağı kullananlar dikkat! Keyif yapmak istedi! Her şey bir anda oldu: Denizin açığında bulundu

Yaz mevsiminin gelmesiyle deniz sezonu açıldı. Deniz yatağıyla keyif yapmak isteyenler aman dikkat! Keyif yapmak için deniz yatağına yattı, her şey bir anda oldu. Denizin açıklarında bulundu...

Saros Körfezi’nde güneşlenmek için deniz yatağında uyuyakalan bir tatilci, karayelin etkisiyle 2 mil açığa sürüklendi. Edirne’nin Keşan ilçesi Yayla köyü sahilinde yaşanan olayda, tatilcinin yakınlarının hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı.

TATİL KEYFİ SÜRÜKLENME İLE SON BULDU

Tatil için Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yayla köyü sahilindeki bir tesise gelen beş arkadaş, güneşlenmek için sahilde uzandı. Yanlarında bulunan bir arkadaşları ise deniz yatağında uyuyakaldı. Karayelin etkisiyle farkında olmadan 2 mil açığa sürüklenen tatilciyi gözden kaybeden arkadaşları, hemen yardım çağrısında bulundu.

TESİS İŞLETMECİSİ VE YAKINLARI HIZLA HAREKETE GEÇTİ

Tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve yakınları, durumu öğrenir öğrenmez bir tekne ile denize açıldı. Kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta, deniz yatağının üzerinde hala uyumakta olan tatilciye ulaştılar. Yakınlarının seslenmesiyle uyanan tatilci, güvenli bir şekilde tekneye alındı ve kıyıya geri götürüldü. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mustafa Altunhan, geçen yıl haziran ayında da benzer bir olay yaşandığını ve deniz yatağıyla kıyıdan yaklaşık 4 mil açığa sürüklenen bir kişiyi kurtardıklarını belirtti. Altunhan, “Denize rüzgar olduğu zaman deniz yatağınla ya da böyle oyuncak lastik botlara binilmez. Türkiye genelinde böyle onlarca insan boğuluyor. Lütfen dikkatli olalım.” şeklinde uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN