Yağmur Sarnıç (Aşık) kimdir? Sinir krizi geçiren Yağmur Sarnıç Emine Erdoğan'a seslendi

Yağmur Sarnıç (Aşık) kimdir? Sinir krizi geçiren Yağmur Sarnıç Emine Erdoğan'a seslendi

Kamuoyunda son günlerde çıkan haberlerin ardından adı sıkça magazin haberlerinde yer alan Galatasaray’ın ve Millî Takımın eski yıldızı Emre Aşık’ın eşi Yağmur Sarnıç’ın sinir krizi geçirdiği görüntüler, gündem olmuştu. Kimileri Yağmur Sarnıç’ın (Aşık) numara yaptığını, ağlama-sinir krizi olayının tamamen uydurma olduğunu söylerken, bazı kullanıcılar da Yağmur Sarnıç’a destek mesajları gönderdi. Yağmur Sarnıç ise katıldığı bir canlı yayın programında bu yorumlara tepki göstererek, çocuklarının elinden alındığı için sinir krizi geçirdiğini, evladı elinden alınan bir annenin bu numarayı yapamayacağını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a çağrıda bulundu. Peki Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden sinir krizi geçirdi? Emre Aşık’ın eşi Yağmur Sarnıç kaç yaşında, nereli ve asıl mesleği ne? İşte Yağmur Sarnıç olayına dair aradıklarınız…

Son zamanlarda adı skandallarla anılan ve en son da velayetini kaybettiği hâlde boşanma aşamasındaki eşi Emre Aşık’a çocuklarını vermemek için direndiği, zorla alınma görüntülerinde de sinir krizi geçirdiği görülen ‘Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden sinir krizi geçirdi? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?’ gibi sorular da sorgulanmaya başlandı. Galatasaray’ın ve Millî Takımın eski yıldızı Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’ın sinir krizi geçirdiği görüntüler, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Emre Aşık, çocuklarının geçici velayetini almasına rağmen erkek oğlunu göremediğini iddia ederek, polis, pedagog ve icra memuru eşliğinde avukatı aracılığıyla Yağmur Sarnıç’tan çocuğunu zorla almak durumunda kalmıştı. Bu görüntüler ise sosyal medyada büyük tartışma oluşturdu. Peki Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç kaç yaşında? Yağmur Sarnıç neden sinir krizi geçirdi? Yağmur Sarnıç aslen nereli ve Emre Aşık’tan neden boşandı? Yağmur Sarnıç-Emre Aşık olayı ile ilgil dair tüm gelişmeler kara.com’da…

EMRE AŞIK'IN BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Galatasaray ve Millî Takımın eski yıldızı Emre Aşık'la evlenen Yağmur Sarnıç (Aşık),1993'te doğdu. Genç yaşta evlenen Sarnıç'ın asıl mesleği iç mimarlıktır. Magazin dünyasında tartışma ve kavgalarıyla gündeme gelen Yağmur Sarnıç, 2012'de Emre Aşık'la nikâh masasına oturdu. 2017 yılında sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Sarnıç, baykuşun az bulunan bir tür olması vesilesiyle bakanlığa haber verilmesi gerektiğini işitince veterinere saldırmıştı. Bir başka olayda Yağmur Sarnıç, ateşlenen çocuğunu hastaneye götürdükten sonra aracını başhekimlik önüne park etmek istemesinin ardından müdahale eden güvenlik görevlisiyle tartışması ve polisin müdahalesi de kameralara yansımıştı. Bir başka yaşanan da Yağmur Sarnıç, iddialara göre feribot bekleme sırasındayken 17.00'deki fotoğraf çekimine yetişmek adına Eceabat İskelesi'nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale'ye girmek istedi. Görevlilerin buna itiraz etmesinin ardından Yağmur Sarnıç, iddialara göre; araçtan inerek onlara hakaret etti. Olay büyüdükten sonra Emre Aşık ve eşi Yağmur Sarnıç (Aşık) darp edildi.

19-07/03/2500827_810x458.jpg

'ÇOCUKLARA ŞİDDET UYGULUYOR' İDDİASI

Yağmur Sarnıç ile boşanma aşamasında olan Emre Aşık, boşanmak üzere olduğu 6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç’a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulunan Aşık, çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu. TV100'ün haberine göre; Yapılan araştırmalardan sonra mahkeme 2 çocuğunun velayetini Yağmur Sarnıç'tan alıp baba Emre Aşık'a verdi. Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç'tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.

19-07/03/yagmur-sarnic.jpg

EMİNE ERDOĞAN'A SESLENDİ

Yağmur Sarnıç, ‘’Ben buradan Emine Erdoğan'a sesleniyorum. Suçsuzluğum ispatlansın ya da çocuklarımı dövdüğümü gösteren bir video varsa çıkarsın ortaya. Benim evlatlarımı geri versinler." diyerek, gözyaşları içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a seslendi.

"ALLAH KİMSEYE BUNU YAŞATMASIN"

Umarım hiç kimse bunu yaşamaz. Allah kimseye bunu yaşatmasın. İnsan başına gelmeden anlamıyor. Bilmiyorum insanların vicdanı nereye gidiyor. Benim çocuğum bana 'anne anne' diye ağlayarak elimden alındı. Çocuklarımı geri alacağıma inanıyorum.

Bana iki kere biber gazı sıktılar. Çocuklarım elimden alınırken Emre'nin avukatı bana öpücük gönderdi. Tek isteğim evlatlarımla mutlu olmak biri beni kurtarsın. Benim evlatlarımı bana geri versinler yalvarıyorum. Çocuklarıma şiddet uyguladığımı ispatlasınlar. Evlatlarımın kokusu olmadan nasıl uyuyacağım, sol yanım boş kaldı.

Biz altı ay içerisinde evlendik Emre'yle şimdi düşünüyorum demek benimle sadece çocuk sahibi olmak için evlenmiş.

Çocuklarımı aldıktan sonra Emre ve avukatı selfie çekti. Çocuklarımın nerede ne yaptığını bilmiyorum. Çocuklarımla bir kez olsun telefonla konuşmak istiyorum. Çocuklarımı birbirlerinden ayırdılar 1.5 yaşındaki kızım evde yalnız kaldı. Çocuklarıma bakamadığım gerekçesiyle Emre beni hapse attırmaya çalışıyor. Emre beni her ağlattığında oğlum gözyaşlarımı sildi. Benim verdiğim anne şefkatini kimse benim çocuklarıma veremez. Çocuklarıma şiddet uyguladığımı ispatlasınlar. Çocuklarımı o gün almaya geleceklerini bilmiyordum. Benim sabıkam yok insanlar bana iftira atıyor.

"TÜM YAŞANTIMA MAL OLAN BU YANLIŞ SEÇİMİMİN BEDELİNİ ÇOCUKLARIMIN ÖDEMEMESİ TEK DİLEĞİM"

Yağmur Sarnıç'ın açıklamalarından sonra Emre Aşık da suskunluğunu bozdu.

Aşık, Instagram hesabı üzerinden kamuoyu açıklamasında bulundu:

Haftalardır yaşanan ve kamuoyunu meşgul eden, üzücü olaylara konu olduğum için öncelikle herkesten özür dilerim.

Ancak; hukuki yöntemlerle hareket etmeme rağmen en küçük kızım Eslem'i aylardır göremiyorum. Oğlum Erol'u ancak annesi evde olmadığı zamanlarda görebildim. Ortanca kızım Elvin, her defasında cesaretle benimle buluşmayı başardı...
Yasal hakkım olan her görüş gününde, (ayda 2 gün) sizlerin de tanık olduğu bu üzücü durumu defalarca yaşadım. Kızım Elvin'in yaşadığı darp olayı sonrasında, mahkemece verilen ara kararla geçici velayeti aldım.

Aynı sükunet, sabır ve elimdeki mahkeme kararı ile usulüne uygun olarak cumartesi günü çocuklarımı almak için gittim. Aynı çirkin muamele ile karşılaştım. Çaresiz kaldığım bu durumda; polis, icra memuru ve pedagog eşliğinde çocuklarımı almak zorunda bırakıldım!

Anneleri tarafından, kasten bir şova dönüştürülmüş bu çirkinliğin çocuklarımın önünde yaşanması beni kahretti... Tüm yaşantıma mal olan bu yanlış seçimimin bedelini çocuklarımın ödememesi tek dileğim... Bir baba olarak, bunun için tüm gayretimi sonuna kadar göstereceğim. Saygılarımla...

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN