Emre Aşık neden boşandı? Emre aşık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Emre Aşık neden boşandı? Emre aşık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

"Emre Aşık neden boşandı?" sorusu geçtiğimiz günlerde icra yoluyla çocukları elinden alınan ve sinir krizi geçiren Yağmur Sarnıç'ın haberlere konu olmasının ardından gündeme geldi. Yağmur Sarnıç dün çocuklarına kavuştu. Peki Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın boşanma nedeni neydi?

Emre Aşık neden boşandı? 6 yıllık evlilik neden bitti? Yağmur Sarnıç neden sinir krizi geçirdi? 

EMRE AŞIK NEDEN BOŞANDI?

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanma nedeni eşinin başka bir erkekle eğlenmesiydi. Geçtiğimiz aylarda Etiler'deki bir mekanda sabaha karşı bir erkekle samimi şekilde eğlenen Yağmur Aşık'ın ihanetini Emre Aşık affetmemişti. Olay sonrası üç çocuğunun annesiyle tartışan Emre Aşık yakın çevresine ise "Boşanıyoruz. Geri dönüş yok" demişti.

19-07/07/emre-asik.jpg

ÇOCUKLARINI İCRA YOLUYLA ALDI

Geçtiğimiz günlerde Emre Aşık boşanma sürecinde olduğu Yağmur Sarnıç'ta olan çocuklarını icra yoluyla aldı. Çocuklarından ayrılmak istemeyen Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi. 

Yağmur Sarnıç daha sonra katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a kadar seslenerek yardım istedi.

Dün mahkemenin hafta sonu görme izniyle çocuklarını görmeye gitti. Yağmur Sarnıç belirtilen saatte Emre Aşık'ın evine gitti ancak ikilinin arasında yeni bir gerginlik yaşandı. Aşık, Yağmur Sarnıç'ın oturduğu apartmana kadar gidip çocuklarını oradan teslim almasını istedi.

 Sarnıç ise Emre Aşık'ın talebini kabul etmeyince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sarnıç'ın avukatının devreye girmesiyle Emre Aşık çocuklarını alarak anne Yağmur Sarnıç'a teslim etti.

Kavuşma sırasında duygusal anlar yaşayan Yağmur Sarnıç, uzun uzun çocuklarına sarıldı.

19-07/07/yagmur-sarnic-emre-asik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN