Son dakika: Beşiktaş'tan flaş Chiesa açıklaması! Hüseyin Yücel teklifin detaylarını ortaya çıkardı...

Son dakika: Beşiktaş'tan flaş Chiesa açıklaması! Hüseyin Yücel teklifin detaylarını ortaya çıkardı...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılardan Süper Lig'i sallayacak yeni bir hamle geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan flaş Chiesa açıklaması! Hüseyin Yücel teklifin detaylarını ortaya çıkardı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçen sezon tarihinin en kötü dönemini geçiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Kadrosuna birçok yıldızı katan siyah-beyazlılardan sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Son olarak gelen transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus'un yıldızı Federico Chiesa'nın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ CHIESA AÇIKLAMASI

TRT Spor'a konuşan Yücel, şu sözlere yer verdi:

Son günlerde Juventus'un oyuncusu Federico Chiesa'nın adı Beşiktaş'la çok fazla anıldı, hala da anılmaya devam ediyor. Kendisiyle yaklaşık 10 gündür ilgilendiğimiz doğru. Bugüne kadar yürütmüş olduğumuz şeffaf iletişim kapsamında belirtmek isterim ki oyuncunun 9 milyon euro maaş, kulübünün ise 15 milyon euro bonservis beklentisi var. Şu anda 7 kulüp devrede. Biz teklifimizi yaptık ancak beklentileri çok rasyonel değil, karşılamak da pek mümkün gözükmüyor.

yeni-proje-2024-08-11t124138-267.jpg

HÜSEYİN YÜCEL TEKLİFİN DETAYLARINI ORTAYA ÇIKARDI

Chiesa'nın gündemlerinden çıktığını söyleyen Yücel, şunları kaydetti:

Futbolda kulüplerin zaman zaman düştükleri hatalara bir yenisini eklememek için hassas davranmak zorundayız. Beşiktaş'ın menfaatleri futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır.

yeni-proje-2024-08-11t124151-410.jpg

Transfer gelişmeleri hakkında da konuşan Yücel, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Biz eksiklerimizin farkındayız. Taraftarlarımız müsterih olsun transfer sezonunun son gününe kadar canla başla çalışacağız. Beşiktaş'ı isteyen, terinin son damlasına kadar Beşiktaş için mücadele edecek karakterli isimleri kadromuza katacağız. Süper Kupa zaferiyle birlikte lige moralli bir başlangıç yapıyoruz. Samsunspor deplasmanıyla yarın start vereceğimiz Süper Lig maratonunda hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Takımımıza hem devre arası hem yaz sezonunda katılan yeni oyuncularımızın performansından çok memnunuz. Yeni takviyelerimiz de olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN