53 ile piyango vurdu! 747 arsa uygun fiyata satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi... Bu tarihi kaçırmayın

53 ile piyango vurdu! 747 arsa uygun fiyata satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi... Bu tarihi kaçırmayın

53 ile piyango gibi fırsat vurdu! 747 arsa, uygun fiyatıyla satışa çıkıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! İşte il il fiyat listesi...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelinde kapsamlı bir arsa satış müzayedesi düzenliyor. 10-11-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek müzayedeler, Ankara ve İstanbul’da yüz yüze yapılırken, diğer 51 şehirde online katılım imkanı sunuluyor.

ARSA SAHİBİ OLMAK İÇİN YÜZDE 25 PEŞİN, 24 AY VADE İMKANI

Milli Emlak'dan 5 bin liraya arsa - GÜNCEL - www.gazeteanadolu.com - Karaman Haberleri

Müzayede kapsamında, alıcılara sunulan cazip ödeme avantajları dikkat çekiyor. Yatırımcılar, %25 peşinat ödemesi yaparak, kalan tutarı 24 aya varan vadelerle ödeme fırsatından yararlanabilecek. Bu finansal kolaylık, hem bireysel alıcılar hem de büyük ölçekli yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

ANKARA VE İSTANBUL’DA YÜZ YÜZE MÜZAYEDE

53 ilde 747 arsa satışa çıkıyor | Ekonomi Haberleri

Yüz yüze müzayedeler, 10-11-12 Eylül tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ankara’da müzayede, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu’nda 10 Eylül’de saat 10.30’da başlayacak. İstanbul’da ise 12 Eylül’de TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenecek ve yatırımcılara 71 farklı arsa satışa sunulacak. Ankara’daki müzayedede ise 138 arsa satılacak. Her iki şehirde yapılacak müzayedeler, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

ONLİNE KATILIM VE DİĞER ŞEHİRLERDEKİ ARSA SATIŞLARI

Türkiye genelinde 44 ilde 670 arsa satışa sunuluyor

Ankara ve İstanbul dışında kalan 51 şehirdeki müzayedeye katılmak isteyenler, internet üzerinden online olarak katılım sağlayabilecek. Online katılım için, gerçek veya tüzel kişilerin Emlak Yönetim'in belirlediği banka hesabına katılım teminatı yatırmaları gerekiyor.

Adana, Muğla, Mersin gibi şehirlerde yapılacak satışlar, gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar barındırıyor. Adana’da 11 Eylül tarihinde 34 arsa, Muğla’da 41 arsa ve Mersin’de 12 Eylül tarihinde 76 arsa yatırımcıların beğenisine sunulacak. Türkiye genelinde düzenlenen bu müzayedeler, arsa yatırımı yapmak isteyenler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN