Narin'in cesedini dereye atan şüpheli adliyede

Narin'in cesedini dereye atan şüpheli adliyede

Narin Güran'ın cansız bedenini dere kenarına atan şüpheli Nevzat Bahtiyar adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolmasından 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürerken yeni gelişmeler yaşandı.

Savcılık, gözaltındaki 24 şüpheli hakkında ek gözaltı süresi kararı aldı. İtirafçı olan şüphelinin aracının, Narin’in kaybolmasından 25 dakika sonra yine Narin’in cesedinin bırakıldığı dere yatağına yakın bir noktada yaklaşık 50 dakika kaldığı görüldü.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesi tamamlandı. Jandarma, ifadenin ardından Bahtiyar'ı Diyarbakır Adliyesi'ne sevk etti.

Bahtiyar'ın savcılık ifadesinden sonra hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Gözaltına alınan 24 kişiden biri olan Nevzat Bahtiyar, Narin’in tutuklu amcası Salim Güran'ın kendisine 200 bin lira teklif ettiğini ve cesedi dere kenarına atmasını istediğini itiraf etmişti. Bu itirafın ardından Narin’in cesedi Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN