Galatasaray'a 57 milyon euroluk gol makinesi! Aslan yeni golcüsünü İtalya'da buldu! 77 gol 53 asist...

Galatasaray'a 57 milyon euroluk gol makinesi! Aslan yeni golcüsünü İtalya'da buldu! 77 gol 53 asist...

Beşiktaş karşısında hezimete uğrayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, gözünü 57 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında yarın akşam evinde Hatayaspor'u konuk edecek Galatasaray, transfer operasyonunu hızlandırdı. Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında alınan 5-0'lık tarihi hezimet sonrasında takviye çalışmalarında kolları sıvayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray, Beşiktaş karşısında alınan hezimetin ardından hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Gol yollarında etkisiz bir görüntü ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, 57 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Aslan,İtalyan devi Juventus formasını terleten Federico Chiesa'yı gündemine aldı. Golcü oyuncunun Juventus'ta kadro dışı bırakılmasını fırsat bilen sarı-kırmızılı ekibin bu transferde mutlu sona ulaşmayı hedeflediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın da İtalyan yıldız ile ilgilendiği öne sürülürken Galatasaray'ın elini çabuk tutmayı planladığı ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek 57,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen sezon İtalyan devinde 37 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu.

26 yaşındaki İtalyan yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 324 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 77 gol 53 asiste imza attı. Golcü oyuncu İtalya Milli Takımı formasını ise 51 karşılaşmada terletirken 7 gole imza attı.

Juventus'un 60 milyon euroya transfer ettiği yıldız 15 milyona Barcelona yolcusu | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN