Galatasaray aradığı orta sahayı çok uzaklarda buldu! Orta sahaya yeni lider: Richard Rios

Galatasaray aradığı orta sahayı çok uzaklarda buldu! Orta sahaya yeni lider: Richard Rios

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Uzun zamandır orta saha arayışında olan Aslan sonunda aradığı ismi buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray aradığı orta sahayı çok uzaklarda buldu! Orta sahaya yeni lider. Richard Rios! İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray, Palmeiras'ın Kolombiyalı yıldızı Richard Rios'u kadrosuna katmak için harekete geçti. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için resmi teklif yapıldı, kulüp ve oyuncu tarafında anlaşma yakın.

GALATASARAY ARADIĞI ORTA SAHAYI BULDU! YENİ LİDER RICHARD RIOS

Galatasaray, orta saha rotasyonunu güçlendirmek için gözünü Palmeiras'ın genç yeteneği Richard Rios'a dikti. Sarı-kırmızılı ekip, 24 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu için resmi teklifte bulunarak transfer sürecini hızlandırdı. Rios'un güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro civarında seyrediyor. Kulübüyle olan anlaşmasının son aşamada olduğu öğrenilen Rios'un transferi, Galatasaray'ın yeni sezon planlarında büyük bir adım olarak görülüyor.

yeni-proje-2024-07-27t230905-922.jpg

Rios'un dinamizmi ve oyun görüşü, Galatasaray'ın orta saha kurgusunu yeniden şekillendirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN