Kış havası kendini gösterirken o ilde hala denize girmenin keyfini çıkaranlar var!

Kış havası kendini gösterirken o ilde hala denize girmenin keyfini çıkaranlar var!

Kış mevsimi kendini yavaştan göstermeye başladı, kimi illerde kar yağışları bile başladı! Ancak o ilde hala daha denize girmenin keyfini çıkaranlar var...

Antalya'nın Kaş ilçesinde güneşli havayı fırsat bilen tatilciler, denize girmenin keyfini yaşadı.Hava sıcaklıklarının 22 dereceye, deniz suyu sıcaklıklarının ise 25 dereceye ulaştığı ilçede, nem oranı yüzde 57 olarak kaydedildi. Güzel havanın tadını çıkaran tatilciler, ilçenin ünlü plajlarında yoğun bir hareketlilik yaşatıyor.

Sıcak havanın keyfini çıkarmak isteyen tatilcilerin bir kısmı denizle buluşurken, diğerleri plajda güneşlenmeyi tercih ediyor. Özellikle güneşli günlerde plajlar dolup taşarken, sahil boyunca renkli şemsiyeler ve plaj havluları ile dolu görüntüler ortaya çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN