Erbakan: Öcalan'ın Meclis'te konuşması teklifi terörle mücadeleye ağır darbedir

Erbakan: Öcalan'ın Meclis'te konuşması teklifi terörle mücadeleye ağır darbedir

YRP Genel Başkanı Erbakan, terör örgütü lideri Öcalan'ın Meclis'te DEM Parti grubuna çıkarak silah bırakıldığını ilan etmesini teklif eden MHP Lideri Bahçeli'ye tepki gösterdi. Erbakan, "Milletimizin terörle mücadelesine ve şehitlerimizin aziz hatırasına ağır bir darbedir. Böyle bir şey teklif değil, tahayyül dahi edilemez." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bahçeli'nin açıklamaları siyaset çevrelerinde çokça yankı buldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Öcalan'ın Meclis'e gelmesi teklifini ağır sözlerle eleştirdi. Muhatabın Öcalan değil siyasi partiler, STK'lar, kanaat önderleri ve Kürt halkı olduğunu vurgulayan Erbakan, "Böyle bir şey teklif değil, tahayyül dahi edilemez." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin sözlerini sosyal medya hesabından değerlendiren Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan’ın İstiklal Harbimizi yürütmüş olan TBMM’de konuşmasına yönelik teklifi, milletimizin terörle mücadelesine ve şehitlerimizin aziz hatırasına ağır bir darbedir. Böyle bir şey teklif değil, tahayyül dahi edilemez.

Eğer bir muhatap aranıyorsa, Kürt halkının temsilcisi terörist elebaşı değil; siyasi partiler, STK’lar, kanaat önderleri ve bölgedeki vatandaşlarımızdır. Şehitlerimizin kanlarıyla vatan yaptığımız bu topraklarda, teröre asla taviz verilmeyecek, milletimizin birlik ve beraberliği daima korunacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN