Ağıralioğlu'dan Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına tepki: Ona selam duranları Milletin Meclisi'ne sokmayacağız

Ağıralioğlu'dan Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına tepki: Ona selam duranları Milletin Meclisi'ne sokmayacağız

MHP lideri Bahçeli, "Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" demişti. 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Bahçeli'nin bu açıklamalarının ardından, "Milletin umudu sönmesin diye şehit olmuş evlâtlarımızın üstüne yemin olsun ki; değil terörist başının Gazi Meclise girmesi, ona selam duranları da Milletin Meclisi'ne sokmayacağız" tepkisini gösterdi.

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Bahçeli'nin 'Öcalan TBMM'de konuşsun' çıkışına yanıt verdi. Ağıralioğlu, "Değil terörist başının Gazi Meclise girmesi, ona selam duranları da Milletin Meclisi'ne sokmayacağız." tepkisini gösterdi.

Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Milletin umudu sönmesin diye şehit olmuş evlâtlarımızın üstüne yemin olsun ki; değil terörist başının Gazi Meclise girmesi, ona selam duranları da Milletin Meclisi'ne sokmayacağız.

Umut hakkını da diyene, duyana, umana, kurgulayana, planlayana göstereceğiz.

Milletin yarınlarına umut olsun diye kuruluyoruz. Milletimizin başına bela olan teröristin, hainin, savunanın kâbusu olacağız"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN