Beşiktaş'tan stopere taze kan! Hasan Arat 23 yaşındaki panzeri özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan stopere taze kan! Hasan Arat 23 yaşındaki panzeri özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Hücum hattını yıldız isimlerle dolduran siyah-beyazlılarda bu sefer stoper arayışı başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan stopere taze kan! Hasan Arat 23 yaşındaki panzeri özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar transfer bombalarını üst üste vermeye devam ediyor. Gelen son dakika haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan stopere taze kan! Hasan Arat 23 yaşındaki panzeri özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN STOPERE TAZE KAN

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle stoper hattı için transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar sonunda aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Napoli'den Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi. 23 yaşındaki Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı da gündeminde tutan siyah beyazlılar, hazırlıklarını yapıyor. Sol stoper ve sol bek olarak oynayan Natan, Napoli'de geçen sezon 21 resmi maça çıkarken bin 496 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

yeni-proje-2024-07-24t112627-334.jpg

HASAN ARAT 23 YAŞINDAKİ PANZERİ ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Öte yandan Beşiktaş'ta diğer adaylar için görüşmeler de devam ediyor. Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi konusunda henüz somut bir adım atılamadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile yolları ayırmayı düşünen Merih Demiral'la da temaslar kuruyor.

yeni-proje-2024-07-24t112640-048.jpg

Hem Al Ahli hem de Merih'le temasa geçen Beşiktaş, kısa sürede savunma transferini noktalamayı amaçlıyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN