Hopa'da orman direnişi: Saldırıya uğrayan köylülerden biri gözaltında

Hopa'da orman direnişi: Saldırıya uğrayan köylülerden biri gözaltında

Artvin’in Hopa ilçesinde, Cankurtaran köylülerinin ağaç kesimine karşı düzenlediği eylem sırasında bir kişinin öldüğü saldırının tanığı ve eyleme katılan Dursun Ali Koyuncu, gözaltına alındı.

Hopa'da Cankurtaran köylülerinden olan ve ağaç kesimini engellemek isterken bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı saldırının tanıklarından Dursun Ali Koyuncu gözaltına alındı.

Artvin'in Hopa ilçesinde Cankurtaran köylüleri ağaçların kesimine engel olmak isterken silahlı saldırıya maruz kaldı. Saldırıda köylülerden Reşit Kibar hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Dün köylüler, Borçka Orman İşletme Müdürlüğü'ne giderek ağaç kesiminin durdurulması için dilekçe verdi. Burada olayın tanıklarından Dursun Ali Koyuncu, bir konuşma yaparak artık sabırlarının kalmadığını söyledi. Koyuncu, sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN